[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Micromapper

Singura soluţie de a avea bază de date GIS completă, detaliată şi precisă a României fără a investi ani de culegere de date! Acoperim cu date GIS detaliate toată România. Realizată cu aceeaşi tehnologie, toleranţă şi precizie.

Profile Description

Ne-am înfiinţat în 2001, cu obiectivul de a crea hărţi complete, actuale şi precise pentru piaţa românească.

În prezent, avem o experienţă de 12 ani în crearea de hărţi digitale şi tipărite, turistice sau tematice, simple sau personalizate.

De asemenea, am dezvoltat şi deţinem baze de date spaţiale complexe, ne-am specializat în soluţii GIS, diferenţiind tot mai mult serviciile bazate pe locaţii pe care le oferim clienţilor noştri.

Fiecare proiect cartografic, fiecare analiză GIS sau proces de geomarketing, reprezintă o provocare deosebită pentru noi. Investim cunoştinţe, pricepere şi efort pentru a crea nu doar simple hărţi şi baze de date, ci soluţii cartografice şi GIS customizate, care să răspundă exigenţelor de calitate şi promptitudine ale clienţilor. Echipa noastră de specialişti şi consultanţi în cartografie şi GIS e pregătită să rezolve în mod profesionist cele mai diverse cerinţele ale clienţilor legate de datele spaţiale.

Fiind unul dintre obiectivele noastre majore, în acest timp ne-am dedicat creării celei mai complete şi actuale hărţi a României, pe care o îmbunătăţim încontinuu.

Baze de Date GIS


Bazele de date geo-spaţiale sau datele GIS (Sistem Informaţional Geografic) aduc plus valoare în multe domenii. Analiza spaţială a datelor interne ale firmelor (clienţi, concurenţă, vânzări) aduc beneficii în optimizarea operaţională şi în creşterea vânzărilor prin alegerea de noi locuri profitabile.
Crearea şi mentenanţa acestora este un efort continuu cu cost semnificativ. Acum însă puteţi beneficia de cele mai detaliate baze de date GIS privind populaţia, clădirile, punctele de intere, adresele poştale şi drumurile din România eliminând timpul necesar creării acestora.

Testimonial.

„De obicei în multe proiecte cerințele sunt hărți vectoriale precise, date calitative și cantitative, soluții GIS personalizate nevoilor tale și integrate cu modulele altor furnizori, termen scurt etc.
In astfel de cazuri, în topul listei tale de furnizori, trebuie să fie și Micro Mapper. Profesionalismul, seriozitatea și pasiunea pe care o depun în tot ceea ce fac, te vor convinge să apelezi la serviciile lor ori de câte ori vei avea nevoie. Felicitări Micro Mapper!”

– Marius Dediu – GIS Architect, Orange Romania –

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top