[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Matrix Frame

Bine ati venit la Matrix Frame!
CEL MAI NOU TREND IN COMUNICAREA VIZUALA. ELEGANTA ABSOLUTA. POSIBILITATI NELIMITATE. USURINTA IN UTILIZARE.

Profile Description

Matrix Frame reprezinta un sistem inovator de expunere, realizat din profile de aluminiu, conectori si accesoriile aferente, care permite afisarea in format mare a bannerelor textile prevazute cu un cheder special din silicon.

Datorita modului ingenios de fixare a bannerului textil, aceasta este perfect tensionat si poate fi inlocuit de nenumarate ori, fara unelte sau cunostiinte speciale.

In functie de aplicatia dorita, Matrix Frame poate avea iluminare LED, rafturi pentru produse, suporturi pentru ecrane LED, etc.

Panourile publicitare Matrix Frame reprezinta cel mai nou trend in comunicarea “large format”. Folosind doar 4 profile din aluminiu si un banner textil prevazut cu cheder siliconic, obtinem un panou publicitar perfect pentru orice aplicatie.

Indiferent daca aveti nevoie de cateva panouri publicitare de dimensiuni mici – 70 x 100 cm, sau de panouri publicitare generoase pentru un nou centru comercial – 600 x 300 cm de exemplu, panourile Matrix Frame oferta aceleasi avantaje incontestabile: greutate redusa, aspect premium, eleganta deosebita, print de calitate superioara pe material textil ignifug, profile discrete din aluminiu fara rama vizibila pe print (printul este 100% vizibil), inlocuire rapida a bannerelor imprimate, portabilitate si instalare facila.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top