[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Masterdruck

Bine ati venit la pagina Masterdruck Design&Print

Profile Description

Concepție

Graficienii noştri ajută la conceperea produselor, dându-le o formă estetică, necesară unui impact vizual de calitate. Clienţii, împreună cu echipa Masterdruck, stabilesc ideile principale şi mesajul ce se doreşte a fi trasmis de către produsul finit. În cursul discuţiei, graficienii noştri prezintă diferite concepte sau prelucrează variante pre-existente, aduse de către clienţi.

Design

Graficienii noştri ajută la conceperea produselor, dându-le o formă estetică, necesară unui impact vizual de calitate. Clienţii, împreună cu echipa Masterdruck, stabilesc ideile principale şi mesajul ce se doreşte a fi trasmis de către produsul finit. În cursul discuţiei, graficienii noştri prezintă diferite concepte sau prelucrează variante pre-existente, aduse de către clienţi.

Realizare Bun de tipar

Bunul de tipar este varianta listată pe imprimantă a lucrării semnată de către client. Bunul de tipar este un document care are rolul de “etalon” şi este un reper pentru control în fluxul tehnologic. Eventualele diferenţe grafice sau de text care survin între bunul de tipar şi lucrarea tipărită intră în sarcina noastră, aceasta presupunând şi cheltuielile suplimentare necesare pentru remedierea acestora. Eventualele greşeli din Bunul de tipar intră în sarcina clientului, respectiv şi cheltuielile pentru remedierea lor.

Prepress

Oferim servicii de prepress (pregătire pentru tipar), servicii care se referă la: selecții de culori, listare film imagesetter, listare laserprinter calc și folie, respectiv procesare de plăci offset (expunere, developare și protecție). Atelierul de prepress este dotat cu imagesetter format B2, ramă de contact format A1, mașină de developat plăci format A1. Executăm aceste servicii atât pentru clienții care realizează integral lucrarea la noi cât și pentru terți.

Prețuri:

1. Listare film Imagesesetter: 70 lei+tva / metru linear (70 cm lățime film)

2. Listare hârtie calc: 1,90 lei+tva / A4     2,90 lei+tva / A3

3. Expunere și developare plăci ofset:  2,90 lei+tva / placă

Tipar offset

Executăm tipar offset alb-negru, policromie sau combinaţii de culori directe, folosind o gamă largă de hârtii şi cartoane, cu gramaje între 50 şi 350 gr/mp. Dotarea tehnică cu maşini offset de diferite formate ne permite să executăm lucrări variate atât ca dimensiune cât şi ca tiraj. Colaborarea cu furnizori importanţi şi flexibilitatea noastră ne permit o aprovizionare promptă cu materii prime şi o execuţie rapidă a lucrărilor. Experienţa maşiniştilor şi controlul permanent al fluxului tehnologic asigură calitatea standard pentru tiparul offset.

Finisaje, ambalare

Putem realiza o gamă largă de finisaje postpress, cum ar fi tăiere, biguire (îndoire), perforare, găurire, ştanţare (tăiere după un contur), capsare, spiralare, broşare (lipire cotor cu termoclei). Ambalarea se realizează în cutii de carton microondulat sau în ambalaje specificate de către client (cutii, plicuri, folie polietilenă, folie termocontractantă etc.)

Direct mail, livrare

Serviciile de direct mail constau în ambalarea şi etichetarea produselor, respectiv livrarea lor printr-un serviciu de curierat, la adrese stabilite de către client. În mod normal, adresele de expediţie sunt livrate de către client sub forma unei baze de date. Serviciul direct mail este utilizat de către companii atât pentru activităţi de promovare cât şi pentru diferite alte ocazii cum ar fi sărbătorile.

Arhiva post press

Începând cu anul 2002, am stocat toate lucrările proiectate şi executate. Stocarea se face pe suport optic (CD, DVD), lucrările fiind aranjate într-o bibliotecă sub formă digitală, fiind astfel posibilă căutarea rapidă şi eficientă a diferitelor fişiere. Imediat după livrarea lucrării, clienţii noştri pot să obţină proiectul acesteia şi sub formă digitală.

PREZI – realizare de prezentari

Prezentari redactate in PREZI

Ce este PREZI?

PREZI este un nou softver dinamic pentru realizari de prezentari, care utilizeaza tehnologia “infinit canvas”.

Suprafata de lucru este “survolata” de o camera, care prin efectul de zoom ne conduce prin intreaga prezentare.

Promo MasterDruck in PREZI:

http://www.youtube.com/watch?v=A9a8kkMhfns&feature=youtu.be

 

www.prezi.com

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top