[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Kumar Print

Bine ati venit!
Suntem o tipografie full service , avem capacitatea de a produce tipizate, policromie, print digital si large format.

Profile Description

Tipografia Kumar Print – fosta Marinex

Tehnologia de ultima generatie si valorile noastre orientate spre satisfacerea nevoilor clientilor, impreuna cu cei peste 40 de ani de experienta in domeniu asigura calitatea si eficienta solutiilor noastre. Echipa noastra de profesionisti in tipar va va asista de la concepte pana la livrarea produselor finale.

Livram calitate superioara pentru fiecare client, la timp, de fiecare data.  Localizati in Baia Mare, Maramures, suntem o tipografie potrivita pentru orice lucrare, de la 100 la milioane de copii cu marimi si forme variate, de la brosuri standard la cataloage complexe pentru care folosim ultimele tehnologii de finisare. Experienta noastra garanteaza cele mai bune rezultate de fiecare data.

Kumar Print dispune de o gama larga de aparatura tehnica de ultima generatie capabila sa produca orice tip de lucrari tipografice.

–    masina rotativa care imprima cu o productivitate de 35000 exemplare pe ora  16 pagini A4 ,este ideala pentru tiraje medii si mari avind timp de pornire si reglaje scurt ,prisoase de pornire putine ,si o buna stabilitate in tipar.
–    2 masini pentru imprimate fiscale pe care se pot tiparii pina la 5 culori pe trecere si care pot realiza atit imprimate in modul continuu cit si carnete sau blocuri.
–    2 masini pentru imprimate administrative care tiparesc pina la 5 culori realizind toate imprimatele standardizate pentru uz national dar si imprimate special comandate de client.
–    masina de tipar plan cu o viteza de 13000 coli pe ora si un format de 50/70 acopere segmental de tiraje scurte si cerintele de calitate foarte ridicate .
–    2 linii de adunat si capsat cu o productivitate medie totala de 15000 reviste pe ora asigura finisarea rapida si calitativa a tipariturilor care necesita acest tip de finisaj
–    Masina de adunat si brosat cu termoclei aduna,broseaza si taie carti si reviste cu un ritm de 3000 bucati pe ora .
–    Masina de brosat, broseaza cu termoclei cu o viteza de 300 buc. pe ora tirajele mici .
–    Masina de infoliat la cald
–    Masina de lacuit cu uscare UV sau IR este de format 50/70 ,avind o calitate foarte buna o lacuirii .
–    Masina de colatat si inseriat deserveste linia de producere a imprimatelor fiscale.
–    Masina de taiat programabila
–    3 ghilotine asigura taierea hirtiei pentru tipar si a produselor finite care necesita aceasta operatiune.
–    Masina de poleit
–    Masina de stantat
–    Masina de numerotat si rituit plana
–    Masina de biguit
–    2 masini de faltuit care transforma coala tiparita plan in fascicole pentru capsat .
–    2 masini de ambalat colete in folie termocontractila pentru ambalarea produselor finite.
–    2 masini de ambalat individual in folie a produselor pentru adresare individuala.
–    O minisectie de legatorie de arta unde se restaureaza carti valoroase ,se recoperteaza carti vechi si rare,si se realizeaza lucrari unicat cu finisare manuala.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top