[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Kantor Prod

Bine ati venit!
Fondata in 2003, Kantor Prod SRL este o societate cu capital privat, provenita din scindarea unei firme cu o experienta mai mare 15 ani in acest domeniu.

Descriere profil

Ultima modificare la

Obiectivul principal de activitate al KANTOR PROD e prelucrarea foliilor P.V.C. dublu inpregnate(prelate).

De asemenea executa si structuri metalice, suportul necesar acoperirii cu folie P.V.C. Prelata utilizata de firma noastra are textura din fibra de sticla, ceea ce ii confera o rezistenta deosebita in timp.

Calitatea proiectelor efectuate de noi poate fi vazuta in nenumaratele prelate auto de mari si mici dimensiuni, prelate cu uz industrial, prelatele si copertinele utilizate la acoperirea spatiilor populate de mari si mici dimensiuni, panourile si banerele publicitare si altele, ce pot fi vazute in majoritatea oraselor din tara.

Folia folosita in mod frecvent e ste MEHLER (Germania) si SIO LINE (Belgia). Mai folosim de asemenea folie SATTLER, distribuita de catre Sattler Timisoara, POLYTEX, distribuita de Polytex Bucuresti.

Accesoriile folosite de noi sunt importate direct din Germania, astfel puteti fi siguri de calitatea lor.

Succesul produselor noastre se bazeaza pe calitate , desing deosebit, promtitudinea in executie si gasirea celor mai bune solutii tehnice specifice fiecarui proiect. Astfel, acordam aceeasi atentie oricarui produs realizat, indiferent de marimea lucrarii, de amplasarea sa sau de beneficiar.

Cel mai important pentru noi este ca toti clientii nostri sa fie multumiti de calitatea lucrarii executate.

Confectionam prelate si copertine pentru orice tip de masina (camioane, dacii pick-up, remorci, semiremorci, jeep-uri, etc.), bannere, inscriptioari, structuri metalice, acoperiri terase, copertine, si altele. Tot noi va putem ajuta si cu grafica de care aveti nevoie pentru inscriptionari, indiferent daca e vorba de autocolant, serigrafie sau policromie.De asemenea, daca aveti prelate/copertine deteriorate, din gama celor produse de noi, acestea se pot repara.

Succesul produselor noastre se bazeaza pe calitatea prelatei, aspect estetic deosebit, promtitudinea in executie, gasirea celor mai bune solutii tehnice pentru fiecare lucrare. Astfel, acordam aceeasi atentie oricarui produs realizat, indiferent de marimea lucrarii, de amplasarea sa sau de beneficiarul acesteia.

Cel mai important pentru noi este ca toti clientii sa fie multumiti de calitatea lucrarii executate.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Kantor Prod

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top