Cauta
Filtreaza rezultate
Firme
Numai rezultate exacte
Cauta in titlu
Cauta in continut
Cauta in comentarii
Cauta in de

Kantor Impex

Kantor Impex
Bine ati venit la pagina Kantor!
Singura firmă din zona Cluj, care poate oferi peste 2000 mp/zi de imprimări.

Descriere profil

Kantor Impex – Prelate auto Cluj Napoca

Faptul că avem o experienţă de peste 15 ani pe piaţa clujeană, ne-a pus la dispoziţie o perioadă îndelungată de timp în care am reuşit să cristalizăm cererile şi tendinţele pieţei în  serviciile oferite.

Expansiunea serviciilor oferite a venit de la sine.

Astfel, de-a lungul timpului, Kantor Impex a ajuns să aibă echipe bine pregătite pentru fiecare departament în parte, prompte în a rezolva orice provocare oferită de client. Indiferent de complexitatea lucrării, suntem gata de acţiune.

Tehnologia avansată a fost de fiecare dată unul din atuurile noastre principale.

Prelatele auto listate full-color nu sunt noutăţi pentru noi, având clienţi ca si Dedeman, Secpral, Teraplast, Agressione-Cluj, Comatex-Zalău, Casa Augustin-Cluj, Tetris-Dej, Frigoline-Cluj, la care după prima prelată listată, a urmat întreaga flotă.

Pentru a veni în întâmpinarea acestor comenzi speciale, am achiziţionat și un laminator lichid, care oferă o garanţie sporită prelatelor listate, protejând imprimarea propriu-zisă de deterioare prematură cauzată de diferiţi factori, agenţi chimici şi fizici.


  Indoor

  Tipărim color pe orice suprafaţă:

  • autocolant lucios/mat/transparent
  • banner fin/steag
  • blueback/whiteback/canvas/window/graphics

  Listările indoor sunt un domeniu deosebit de larg. Sunt multe metode de producţie publicitară ce au aplicaţia finală în domeniul indoor. Pigmenţi, pe bază de apă, eco-solvent, solvenţi reali – toate acestea sunt cerneluri destinate imprimării indoor.

  Fiecare cerneală are avantaje şi dezavantaje. Trecând în revistă si experimentând diferite soluţii, am ajuns să optăm pentru cerneluri pe bază de solvenţi, deoarece această cerneală oferă garanţie la diferiţi agenţi chimici şi fizici şi mai ales nu este influenţată de UV.

  Echipamentele alese în urma experimentelor trecute sunt echipamente care s-au dovedit fiabile, robuste şi totodată să poată să menţină ştacheta calităţii sus.
  Materialele imprimabile pentru indoor sunt: blueback, whiteback, autocolant  lucios, autocolant mat, autocolant transparent, steag, canvas, backlite-film, folie termotransfer inkjet pentru policromii (folie pentru imprimare pe tricouri, salopete, etc.). Aceste materiale se vor tranforma în final în produse pentru afişe, postere, casete de interior, decor standuri, decor teatru şi televiziune, steaguri, fanioane, floor-graphics, diferite etichete autocolante, etc.
  Mimaki Jv33 cu rezoluţie de print de până la 1440dpi, ne oferă un punct forte, o garanţie pentru calitatea imprimării. Alături de un cutter cu recunoaştere optică, putem acoperi orice necesitate de producţie indoor.

  Fie că aveţi nevoie de listări pe materiale generale (autocolant, banner fin, blueback, whiteback, etc.)  fie că aveţi nevoie de materiale cu destinaţie specială (window graphics, backlit film, frontlit film, canvas, etc.) vă stăm la dispoziţie cu o deosebită plăcere.

  Outdoor

  Tipărim la dimensiuni mari pe suprafeţe diverse:

  • frontlit backlit
  • blockout dublă faţă
  • mesh
  • autocolant lucios/mat
  • blueback/whiteback.

  Listările outdoor sunt un domeniu aparte în producţia publicitară. Pentru listarea de outdoor se folosesc cerneluri pe bază de solvent real,  puternice în pigment, având o durabilitate de până la 3 ani. Materialele imprimabile pentru outdoor sunt: blueback, whiteback, autocolant de diverse tipuri, material steag, frontlite, backlite, blockout, mesh, window graphics. Aceste materiale sunt destinate pentru produse ca: banner pentru iluminare frontală sau din spate, banner dubla-faţa, casete luminoase, totem-uri, steaguri, mesh-uri, decor maşini, decor vitrine, prelate auto.

  Având un echipament performant, DGI Polajet, putem imprima 2000 mp/zi fără să ne turăm motoarele. În momentul în care suntem nevoiţi sa turăm motoarele, putem oferi o producţie de până la 2500 mp/zi!


  Decupare autocolant
  Decor auto cu autocolant
  Casete luminoase
  – cu profil din aluminiu, din PVC, cu schelet metalic.
  Toteme publicitare
  – indoor şi outdoor
  Panouri publicitare
  – execuţie completă a sistemelor de panotaj
  Sisteme afişaj expoziţional
  – roll-up, hangere, click-frame, etc.
  Sisteme afişaj de mari dimensiuni.

  44

   

  • cărţi de vizită
  • pliante
  • fluturaşi broşuri
  • calendare
  • cataloage, etc.

  Nevoia de imprimări tipografice de tiraj mic, este o nevoie la ordinea zilei. De la cărţile de vizită de consum zilnic, până la fluturaşi, pliante, mape de prezentare în tiraj mic-mediu, putem asigura la orice ora. În plus, realizăm CD-uri imprimate, mouse pad-uri personalizate, plicuri personalizate, etc.

  Folosind un combo de aparate de imprimare plus finisaje, suntem pregătiţi in regim propriu să asigurăm o finalitate unică a comenzii dumneavoastră. Operaţiunile de finisare aferente: sortare, lipire, caşerare, plastifiere, spiralare, etc.

  Copertine

  Sistem prelată culisantă;
  Corturi evenimente, Copertine, Terase;
  Baloane tensostatice si presostatice;
  Confecţii metalice cu diferite aplicaţii;

  Multe alte lucrări conform cerinţelor dvs.

  Partea de confecţii metalice este o ramură deosebit de importantă a producţiei publicitare şi nu numai. Având două echipe bine pregătite şi coordonate putem acoperi atât producţia internă cât şi deplasările pe teren pentru diferite copertine, terase, structuri metalice publicitare. Avem în portofoliu de la diferite schelete de panouri publicitare, până la backlituri de mari dimensiuni;  de la confecţii metalice cu destinaţie specială (panotaj TV) până la UNIPOL-uri.

  Casetele luminoase le putem oferi cu profile de aluminiu sau PVC, cu schelet metalic şi îmbracate cu backlit. Bineînţeles, la aceste casete putem oferi şi montajul aferent. Sistemele expoziţionale le putem realiza conform cerinţelor dumneavoastră, oferindu-vă de la simple sisteme de afişaj (rame click, roll-up, hangere, etc.) la întreg standul expoziţional, la corturi expoziţionale decorate în întregime.

  Avem în portofoliu corturi de evenimente cu suprafaţa de peste 400 mp la sol, cu sisteme de culisare a lateralelor, astfel încât în cateva minute dintr-un cort închis se transformă într-o terasă acoperită. Am executat cateva modele de balon presostatic, reuşind să executăm baloane ce acoperă două terenuri de fotbal.


   Prelatele auto reprezintă un element aparte.

   Pe de o parte este un topic banal, atât de obişnuiţi suntem cu el. Însă, chiar dacă nu există tip de prelată auto împreună cu scheletul auto aferent, pe care să nu o fi realizat (fixă, demontabilă, prelată culisantă atât pentru semiremorcă cât şi pentru basculante) de fiecare dată prelata auto este tratată cu seriozitate si rigurozitate.

   Avantajele colaborării cu noi pe partea de prelate auto sunt evidente.  Suntem singura firmă din această zonă care executăm în casă întregul proces al prelatei auto, de la listarea prelatei, la execuţia finală. Astfel, în cazuri excepţionale, putem executa într-o singură zi de la zero prelata, camionul fiind blocat doar pe durata acelei zile la firma noastră.

   Aceste prelate pot fi decorate cu autocolant decupat (autocolant special dedicat aplicării pe material poliplan), cu folie şablon şi cerneală serigrafică sau listate full color (la cele listate full-color oferim şi laminare lichidă pentru o protecţie de durată a decorului). Materialele folosite sunt de calitate, colaborând pe această parte cu firmele Mehler, Polytex si SioEn. Aceste firme fiind recunoscute ca puncte de referinţă în calitatea materialelor oferite.

   Decorul auto se realizează cu print digital pe folii special dedicate decorului auto şi/sau decupare autocolant cu cutting plotter. Autocolantul se poate folosi în culorile disponibile, decupat în forma şi la dimensiunile dorite. Autocolantul se poate printa full-color, astfel în funcţie de folia aleasă se poate îmbrăca întreaga maşină. Pentru decorul geamurilor laterale şi lunetă, listăm pe window graphics, folie agreată RAR.

   Autocolantul listat se laminează, oferind durabilitate şi protecţie a imprimării împotriva diverşilor agenţi chimici şi mecanici asupra decorului. Materialele folosite, de la folia de print la folia de laminare şi cerneala folosită, sunt protejate pentru influenţa UV.

   Decorarea maşinii se face de către decoratori calificaţi 3M cu experienţă vastă în decorarea auto. La cererea clientului, se poate realiza şi neutralizarea autoturismului, dacă acesta a mai fost decorat.

   Pentru prelatele auto culisante se foloseşte material de 900 gr, special conceput pentru un trafic intens, având o rezistenţă sporită la uzură. Putem oferi întreg sistemul de culisare, şine, role culisante, etc.

   Oferim un sistem de culisare testat şi perfecţionat de-a lungul timpului pentru prelate culisante pentru bascule. Şi în cazul prelatelor culisante, la fel ca şi cele fixe, se poate lista full color, obţinându-se un mediu publicitar de un impact maxim la costuri minime.

   Prelatele auto tiparite sunt de fiecare dată elemente de satisfacţie personală si profesională. Satisfacţie oferită mai ales de mulţumirea clientului final. Această mulţumire este puternic  evidenţiată de numărul mare de clienţi ce ne calcă pragul pentru prelate auto listate dintre care sunt mulţi clienţi veniţi de la mare depărtare, impresionaţi de calitatea produsului oferit.

   Laminarea lichidă oferă o garanţie a materialelor imprimate (cu predilecţie pentru prelatele listate) net superioară oricărei alte metode de producţie. Impactul publicitar al prelatelor listate este maxim, cu atât mai mult cu cât acea maşină va avea rute cât mai variate, fiind echivalentul promovării  cu panouri mobile (remorca cu capra publicitară) dar excluzând costurile enorme ce se impun în cazul acestui tip de campanie.

   Executăm huse cabrio – SOFTOP, conform modelului original, putem asigura şi folia de geam şi accesoriile de închidere aferente prelatei. De asemenea, dupa caz, se pot decora prin listare şi aceste prelate auto.

   Husele/prelatele auto pot fi produse împreună cu scheletul auto (fixă, demontabilă, prelată culisantă atât pentru semiremorcă cât şi pentru basculante), tratând lucrarea de fiecare dată cu seriozitate şi rigurozitate.

   Avantajele colaborării cu noi pe partea de prelate auto sunt evidente.  Suntem singura firmă din această zonă care executăm în casă întregul proces al prelatei auto, de la listarea prelatei, la execuţia finală. Astfel, în cazuri excepţionale, putem executa într-o singură zi de la zero prelata, camionul fiind blocat doar pe durata acelei zile la firma noastră.

   Aceste prelate pot fi decorate cu autocolant decupat (autocolant special dedicat aplicării pe material poliplan), cu folie şablon şi cerneală serigrafică sau listate full color (la cele listate full-color, oferim şi laminare lichidă pentru o protecţie de durată a decorului). Materialele folosite sunt de calitate, colaborând pe această parte cu firmele Mehler, Polytex si SioEn. Aceste firme fiind recunoscute ca puncte de referinţă în calitatea materialelor oferite.


   Gama de servicii

   • prelate auto
   • corturi evenimente
   • copertine
   • imprimări outdoor
   • panouri publicitare
   • afisaj expoziţional
   • casete luminoase

   Evalueaza si tu

   Lasa un comentariu

   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Kantor Impex
   Kantor Impex
   Portofoliu
   Detalii adresa:
   Romania, Cluj Napoca
   Telefon: 0364-566528
   Orar de lucru:
   Luni-Vineri: 8-17

   Găsiți-ne pe

   Company haven't yet any product.

   Stand Expozitional

   Back to Top