[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

JWC Romania

Colaborăm cu tipografii şi fabrici de ambalaje din hârtie şi carton din Romania de mai mulţi ani. 

Comercializăm hîrtie pentru publicaţii, hârtie fina şi hârtie şi carton pentru ambalaje, precum şi hârtii speciale. Suntem liderul de piaţa în România pentru folio cu aplicare la cald şi cu aplicare la rece.

STRATEGIA NOASTRĂ

Relaţiile de afaceri de succes şi de lungă durată se bazează pe încredere reciprocă, iniţiative proactive şi performanţă consistentă. Echipa noastră calificată vă oferă asistenţă profesională şi o gamă largă de produse pe baza filosofiei JW Cappelen Group:

  • J.W. Cappelen Group comercializează hârtie şi carton în ECE prin intermediul filialelor locale ce deţin cunoştinte ample despre piaţă şi produse şi care întreţin relaţii directe de afaceri cu clienţii.
  • Ne vedem pe noi înşine ca o companie de vânzări şi furnizor de servicii logistice pentru industria de hârtie şi carton. Fiabilitatea şi durabilitatea sunt valorile noastre cheie, împreună cu partenerii noştri.
  • Obiectivul nostru este stabilirea de relaţii de afaceri pe termen lung şi de a fi un partener de încredere care răspunde proactiv la tendinţele pieţei.
  • Marketing-ul nostru de hârtie se concentrează pe tipografii, edituri, convertori şi instituţii guvernamentale. Ne dorim să fim un partener competent pentru furnizorii şi clienţii noştri deopotrivă, capabil să acopere întregul lanţ de aprovizionare. Know-how-ul logistic este o parte din valoarea noastră adăugată.
  • Noi protejăm în mod activ mediul înconjurător şi comercializăm numai produse din hârtie obţinute în cadrul unor fabrici ce aplică standarde de protejare a mediului.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top