[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Industrial Mecano

Bine ati venit la pagina Industrial Mecano!
Grupul de firme Industrial Mecano este cel mai mare grup producator si distribuitor de materiale si utilaje de ambalare din Romania, cu posibilitatea de a deveni unul dintre cele mai mari din Europa de Sud-Est.

Profile Description

Daca pana in anul 2000 inclusiv, principala activitate dezvoltata de Industrial Mecano (I.M.) a fost aceea de distributie, anul 2001 a marcat un moment important in activitatea firmei: inceperea activitatii de productie si a fost pusa in functiune linia de productie de folie termocontractibila din LDPE, prin achizitionarea unuia dintre cele mai moderne utilaje existente in acest moment pe piata european apoi achizitionarea si punerea in functiune a celui de-al doilea utilaj pentru productia foliei din PE.

Avand o capacitate mai mica decat primul, acest al doilea utilaj afost initial destinat sa suplineasca utilajul principal in perioadele de varf de productie, insa intre timp a ajuns sa lucreze la capacitate maxima datorita dezvotarii pietei acestui produs.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top