[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Imprimeria Bancii Nationale a Romaniei

Bine ati venit la pagina Imprimeria Bancii Nationale a Romaniei!
Inceputurile imprimarii de bilete de banca si hartii de valoare in Romania sunt legate de infiintarea Imprimeriei Bancii Nationale a Romaniei.

Profile Description

Regia Autonoma Imprimeria Bancii Nationale este principalul furnizor de bilete de banca al Bancii Nationale a Romaniei.

Prin facilitatile sale, Imprimeria asigura in prezent imprimarea a peste 80% din volumul total de bancnote romanesti in circulatie.
Imprimeria a realizat de asemenea tiparirea primelor 2 serii de bancnote ale Republicii Moldova.

Societatea noastra este lider pe piata romaneasca a hartiilor de valoare si a documentelor cu regim special care necesita securizare impotriva incercarilor de falsificare si contrafacere.

Experienta de peste 100 de ani si facilitatile moderne de productie ne permit sa oferim clientilor nostri o gama larga de produse si servicii tipografice:

– bilete de banca, hartii de valoare si orice alt tip de imprimat care necesita securizarea impotriva contrafacerii si falsificarii
– imprimate diverse realizate in policromie
– servicii de pre-press – DTP (design, machetare si selectie de culoare), realizare filme si placi pentru tipar
– servicii de imprimare ofset, ofset uscat, lacuire si numerotare
– servicii de finisare a productie pre-imprimate
– consultanta si expertiza pentru imprimatele de securitate

Raspunzand interesului din ce in ce mai mare manifestat de multe entitati din sectorul public si privat pentru securizarea si personalizarea documentelor emise, interes generat in principal de dezvoltarea fara precedent a tehnologiilor si echipamentelor disponibile pe piata libera si care pot fi utilizate de catre falsificatori la contrafacere sau falsificare, specialistii Imprimeriei sunt pregatiti in orice moment pentru a identifica solutiile optime de securizare pentru fiecare tip de imprimat care necesita protectie.

Imprimeria Bancii Nationale este liderul de necontestat al pietii romanesti de imprimate de securitate.

Calitatea deosebita, nivelul ridicat de securizare si conditiile speciale de securitate care sunt asigurate la fabricarea bancnotelor – recunoscute la nivel mondial ca fiind imprimatele cu cel mai inalt grad de securizare posibil – sunt elemente care definesc si caracterizeaza toate produsele si serviciile oferite de Imprimerie.

Simpla enumerare a celor mai importanti clienti – Banca Nationala a Romaniei, Banca Nationala a Moldovei, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul de Interne, Ministerul de Externe, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Transporturilor, Ministerul Muncii Protectiei Sociale si Familiei, Ministerul Agriculturii si Alimentatiei, cvasi-totalitatea bancilor comerciale din Romania, multe institutii si societati comerciale importante – este graitoare pentru prestigiul de care se bucura societatea noastra in mediul de afaceri romanesc.

Gama de produse pe care Imprimeria le poate realiza pentru clientii sai include atat imprimate securizate impotriva incercarilor de contrafacere si falsificare imprimate de diferite tipuri de suport (hartie de securitate, polimer de fabricatie speciala) – bilete de banca, documente de calatorie, orice tip de hartie de valoare, document cu regim special, formular sau tipizat – cat si imprimate cu caracter comercial realizate in policromie.

Societatea noastra ofera de asemenea consultanta in domeniul securizarii diferitelor tipuri de imprimate care necesita protectie impotriva falsificarii si contrafacerii, servicii specializate in domeniul pre-press precum si facilitati de supraimprimare prin lacuire totala sau partiala cu uscare in UV.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top