[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

 

Imprimare publicitara Cluj Napoca

PRINT OUTOOR

Print publicitar Cluj Napoca – bannere, mesh, print

Tehnologia si materialele utilizate pentru printul outdoor, ofera rezistenta in timp, culori intense si reproducerea atenta a celor mai mici detalii. Respectam cele mai inalte standarde de calitate, avem capacitate mare de productie ceea ce permite onorarea unor termene stranse.

MESH

Material de culoare alba, perforat, flexibil, cu greutate redusa. Latimea de printare maxima este de 3,2 m si se printeaza digital cu: solvent, ecosolvent, UV sau Latex. Fasiile obtinute se pot lipi intre ele, obtinandu-se dimensiunea dorita.
Destinatie: in special outdoor, cu o rezistenta marita la factorii de mediu, este ideal pentru amplasarea pe fatada cladirilor, permitand acoperirea ferestrelor, datorita perforatiilor care permit trecerea luminii.

BANNER

Bannerul este probabil cel mai utilizat mijloc de reclama. Poate avea dimensiuni variate si se poate folosi atat in interior cat si in exterior. Materialul folosit este din fibra textila, este acoperit cu PVC si este rezistent pentru o lunga perioada de timp, la rupere si la factorii de mediu. In functie de destinatia produsului finit, se folosec diferite tipuri de materiale: frontlit, backlit sau blockout.

Frontlit

Material flexibil, mat, compus din tesatura de poliester, potrivit aplicatiilor de mici sau mari dimensiuni. Se foloseste la bannerele cu iluminare frontala. Latimea maxima de printare este de 3,2 m si se printeaza digital cu: solvent, ecosolvent, UV sau Latex.
Destinatie: se utilizeaza pentru o gama larga de aplicatii outdoor: bannere, display-uri, panouri, printuri digitale de mari dimensiuni iluminate din fata.

Backlit

Material PVC flexibil de culoare alba, netexturat, translucent, cu suprafata neteda, care nu se curbeaza la colturi, ideal pentru printarea graficilor cu rezolutii mari iluminate din spate. Calitatea imaginilor este de indoor, obtinuta pe masini de outdoor (care functioneaza cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent) iar rezistenta materialului la conditiile de mediu este indelungata. Latimea maxima de printare este 3,2 m si se printeaza digital cu solvent, ecosolvent, UV sau Latex.
Destinatie: casete luminoase, billboard-uri, display-uri iluminate din spate atat pentru interior,cat si pentru exterior.

Blockout

Material pretensionat, compus dintr-o tesatura de poliester special, cu 3 straturi, cel din mijloc fiind de culoare neagra. Este opac, printabil pe ambele fete, poate fi utilizat atat in aplicatii indoor, cat si outdoor. Latimea maxima de printare este de 3,2 m si se printeaza digital cu solvent, ecosolvent, UV sau Latex.
Destinatie:  bannerele blockout sunt bannerele printate dubla fata, des intalnite pe strazi, intre stalpi. Acest material se foloseste si pe post de “steag” pe stalpii de pe marginea drumului. Este foarte rezistent la socuri mecanice si intemperii. Din acest material se printeaza cu precadere bannere stradale, imprimate fata-verso, insa, poate fi folosit cu succes si pentru alte tipuri de afisare, unde este necesara printarea graficii pe ambele fete.

AFISE / POSTERE

Se foloseste hartie blueback sau whiteback, lucioasa, care asigura o calitate foarte buna a printului. Latimea maxima de printare este de 1.5 m, cu tiparire pe o fata, iar pentru obtinerea de postere mai mari, componentele se pot lipi intre ele.
Destinatie: – indoor, ca anunturi a unor promotii, campanii sau evenimente: hall-urile salilor de spectacol, mall-uri, supermarketuri sau mijloace de transport. Pot fi inramate sau cu diverse suporturi.
– outdoor, ca afise de film sau care anunta evenimente, campanii, pe panouri publicitare fixe, citylights, billboard-uri.

AUTOCOLANT

Autocolantul PVC poate fi cu adeziv permanent sau removable, mat, lucios, translucent, reflectorizant. Se printeaza digital, se poate taia pe contur, iar pentru o rezistenta sporita, se poate lamina mat sau lucios.
Destinatie: tipurile de autocolant sunt foarte diversificate, avand astfel o multitudine de aplicatii atat indoor, cat si outdoor. Se foloseste la decorari de: automobile, vitrine, bannere, panouri, standuri expozitionale, casete luminoase, expuneri diverse.

ONE WAY VISION

Folie PVC speciala pentru geamuri, cu perforații, cu adezivul poliacrilic pe baza de solvent, transparent, removable. Folia este alba-lucioasa la suprafata si neagra pe partea cu adezivul, se printeaza digital, latimea maxima de printare intre 1,05 m – 1.6 m, cerneala recomandata: eco-solvent/solvent.
Destinatie: fiind o folie perforata, se foloseste pentru decorarea diferitelor suprafete vitrate precum: geamurile mijloacelor de transport in comun, vitrinele magazinelor, geamurile cladirilor.

PMA Invest SRl Cluj Napoca

Adresa  400227, Cluj-Napoca, Valea Seaca  nr  1 A

Telefon +40 264 429.678, + 40 727 919.247

E-mail office@pma.ro

Orar L-V 09:00-17:30

DEPARTAMENTE

Print digital dimensiuni mari ( mesh-uri, bannere, afise ) : Sorina Cimpean, sorina@pma.ro

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top