[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Horemy Ambalaje

Bine ati venit la Horemy Ambalaje!
Vindem cea mai variata gama de ambalaje din Romania.

Profile Description

Horemy Ambalaje

  • Comercializam cutii de carton ondulat, duplex si microondulat, gama produselor acoperind aproape toate tipurile de formare a cutiilor de la cele considerate simple, pana la închideri complexe.
  • Sacosele confectionate din hartie kraft alba cu maner sfoara de hartie sunt in primul rand elegante si pot fi folosite la ocazii speciale : nunti, botezuri pot personalizate prin serigrafie. Acum sacosele cu latimi mai mari de 25cm au intaritura de carton la baza, pretul este neschimbat.
  • Banda adeziva Vibac pe suport BOPP cu adeziv solvent se foloseste la ambalare pe orice tip de carton sau hartie, la protejarea documentelor atasate coletelor, aplicatii generale in birou, etc
  • Folia stretch pentru uz automat este folosita pentru asigurarea si protectia produselor pe paleti. Este recomandata pentru protectia produselor impotriva umiditatii, a prafului si murdariei.Caracteristici:– rezistenta la conditiile de mediu– fixeaza si protejeaza produsele pe paleti– flexibila si extensibila– folia se livreza sub forma de role ambalate cate 6 buc in cutie de carton
  • Comercializam cea mai variata gama de produse de birotica din tara.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top