[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]

Gutuie

Bine ati venit la Gutuie !
De ce Gutuie.ro? Pentru ca gutuiul este un arbore de dimensiuni mai mici fata de alti arbori fructiferi, dar care produce fructe zdravene, rezistente in timp, pline de vitamine.

Descriere profil

Va invitam sa intrati pe Gutuie.ro, unde veti gasi produsele de care aveti nevoie, atunci cand aveti nevoie de ele. Sunteti printre primii care afla despre acest nou magazin online, aflat deocamdata in faza de puiete. De aceea suntem foarte interesati sa ne spuneti cum vi se pare Gutuie.ro, ce anume va place si ce nu, sa il ajutam impreuna sa creasca mare.

Adesea pentru asigurarea necesitatilor de papetarie, birotica, IT&C dintr-o firma este necesara colaborarea cu o gama variata de furnizori, ceea ce poate duce la cresterea costurilor finale. V-ati dorit vreodata sa existe un singur furnizor care sa poata raspunde tuturor necesitatilor afacerii dvs., astfel incat printr-o singura comanda sa puteti achizitiona toate produsele de care aveti nevoie, reducand in acelasi timp costurile finale cu achizitiile?

Am lansat Gutuie.ro*, magazinul online incare gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Mai mult decat produse de calitate la preturi bune, Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza “Necesarul” pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost echilibrat.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Gutuie

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top