[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

GraphEst

Bine ati venit la GraphEst !
Într-o lume a concurentei în care trebuie sã-ti consolidezi pozitia, imaginea este cea care te ajuta sã-ti construiesti o identitate, un nume. Pentru a ramane în top, pentru a te numãra printre cei care conteazã, trebuie sã-ti impui produsul, trebuie sã te faci cunoscut. Cum altfel decât prin imagine!

Descriere profil

Ultima modificare la

GraphEst

Abilitãtile designerilor nostri se extind dincolo de sfera tiparului si asta înseamna servicii extinse pentru clienti.
CD-ROM-uri interactive, prezentãri multimedia Powerpoint si Adobe Acrobat, pagini web, – toate acestea sunt materiale de promovare moderne si eficiente.

S.C. GraphEst SRL, societate comercialã înfiintatã în anul 2000, are ca obiect principal de activitate productie si servicii tipografice.
Bazându-ne pe experienta echipei noastre în domeniul executãrii de lucrãri tipografice, ne strãduim sã oferim clientilor nostri lucrãri de calitate, indiferent de tiraj.

Avem capacitatea de a asigura si gestiona tot lantul de operatiuni necesare realizãrii lucrãrilor, începând de la realizarea graficii pânã la finalizarea acestora, indiferent de categoriile de finisãri solicitate.

De asemenea, suntem în permanentã la dispozitia clientilor nostri cu informatii si sfaturi referitoare la materialele si conditiile de executare a proiectelor lor, punându-le la dispozitie mostrare si orice alte informatii necesare.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

GraphEst

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top