[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Grafik

Serigrafie si decupare computerizata.

Profile Description

am început în anul 1993, în Sibiu, sub forma unui mic atelier de producţie publicitară; pornind de la un răspuns pentru micile firme ce doreau să-şi creeze o reclamă, am ajuns un atelier de idei şi soluţii pentru tot ceea ce înseamnă imaginea unei companii.

echipa
suntem o echipă de creatori, de oameni ce-şi valorifică ideile împreună, pentru a alege cea mai buna soluţie pentru clienţii noştri; dezvoltăm şi ne adaptăm ideile pentru a reflecta în totalitate personalitatea clienţilor.

viziunea
să devenim o companie de succes în domeniul publicităţii, o companie apreciată atât de clienţi, cât şi de concurenţă.

misiunea
suntem o echipă al cărei ţel comun este de a oferi, cu fiecare sarcină pe care o avem de îndeplinit, soluţii inteligente şi originale; mulţumirea clienţilor şi partenerilor noştri primează în luarea tuturor deciziilor.

valorile
suntem inspiraţi de nevoile, dorinţa de reuşită şi spiritul antreprenorial ale clienţilor noştri; credem în forţa de atracţie a nonconformismului, în expresivitatea formelor şi a culorilor; dorim mereu să creştem, să devenim din ce în ce mai buni, să învăţăm de la clienţii şi partenerii noştri, ca să putem anticipa tendinţele şi să îmbunătăţim viaţa companiilor cu care colaborăm.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top