[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Grafica Plus

Bine ati venit la Grafica Plus !
Tiparul de inalta tinuta este executat pe hartie si carton offset sau carton special (cretat, satinat, mat/lucios) intr-un numar nelimitat de culori (se pot folosi si culori personalizate, cod pantone s.a.).

Descriere profil

Ultima modificare la

Tipografia GRAFICA PLUS

Calitatea tiparului este obtinuta prin utilizarea echipamentelor de ultima generatie atat la pregatirea lucrarii cat si la tiparirea respectiv finisarea acesteia.

Ne mandrim sa folosim echipamente Heidelberg atat pentru tiparire, scrierea placilor CTP (Computer to Plate), brosare cat si pentru finsare.

Pentru tirajele mici si foarte mici am dezvoltat tiparul digital, obtinand un pret de cost redus fara sa afectam calitatea lucrarilor.

Avantajele printului digital consta in printarea directa din calculator, fara prea multe ajustari asupra fisierului, fara costuri suplimentare pentru fisierele realizate de dumneavoastra, intr-un timp foarte scurt de executie. In plus beneficiati pentru tirajele mici de toate aparatele profesionale pentru finisare ale tipografiei.

  • peste 20 ani de experienta in domeniul tipografic (tipar offset si tipar digital)
  • portofoliu bogat de clienti atat in tara cat si in strainatate
  • oferta foarte atractiva pentru lucrari de calitate in tiraje mici si medii
  • accent deosebit pe calitate
  • capital social: 80.000 lei
  • dinamica in dezvoltarea  si consolidarea firmei, materializata prin obtinerea locului I in Topul firmelor din judetul Hunedoara organizat de CCI in ultimii ani si a diplomei de excelenta.

De ce   PLUS? … Simplu!

Sunt atatea minusuri in jurul nostru incat nu este alta cale de a supravietui si a creste; atat in ochii tai cat si a celor pentru care existi … de fapt e vorba despre acel plus de calitate, calitatea muncii tale, a relatiilor, a numelui ce-l lasi in urma, intr-un cuvant CALITATEA VIETII.

Nu degeaba spunea Solomon, inteleptul rege: “un nume bun pretuieste mai mult decat aurul si argintul”. De aici pana la “… pentru ca meriti mai mult!” nu mai este decat munca, bine facuta.
Avram Lupu
director general

 

 

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Grafica Plus

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top