[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Graf Print Galati

Daca sunteti interesati de orice serviciu de tipografie, editura sau daca vreti sa inscriptionati diverse obiecte sunteti exact la locul potrivit.

Descriere profil

Ultima modificare la

Societatea noastra functioneaza in Galati si este structurata pe trei compartimente: Tipografie, Editura si Inscriptionari si personalizari obiecte promotionale.

Tipografia este specializata pe o gama variata de produse tiparite, de la carti, reviste, brosuri, pliante, mape, etichete, ziare, foi cu antet, cataloage prezentare, afise, fluturasi, agende, calendare, cursuri universitare pana la imprimate tipizate.

De asemenea executam si lucrari de legatorie.

Prin editura noastra „SINTEZE” promovam tinere talente, autori galateni si din tara. Editam carti de poezie, proza, teatru, literatura pentru copii, literatura tehnica si de specialitate.

Ceea ce e foarte important, editura noastra acorda ISBN pentru carte si ISSN pentru reviste.

Cea de-a treia directie pe care suntem specializati o reprezinta inscriptionarea de obiecte promotionale precum: pixuri, brichete, sepci, brelocuri ceasuri, cani. De asemenea, personalizam agende, calendare, materiale textile (tricouri, echipamente de lucru).

 

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Graf Print Galati

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top