[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Tipografia Garamond

Bine ati venit la Tipografia Garamond !
Societatea se află în stare de insolvență din data de 29.03.2013, conform Hotărârii Civile nr. 962/2013, pronunțată de către Tribunalul Comercial Clu-Napoca, cu un plan de reorganizare ce urmează a fi implementat pe o durată de 3 ani.

Profile Description

Societatea comercială GARAMOND TIPOGRAFIE S.R.L. a  fost înfiinţată în anul 1993 cu un capital integral românesc, având ca obiectiv principal de activitate tipărirea ziarelor, iar ca alte obiecte de activitate tipărire cărţi, reviste. Se află printre primele tipografii offset rotative cu capital privat din România.

În cei 20 de ani de existenţă societatea s-a axat mai mult pe tipărirea cotidienelor, reuşind să stabilească colaborări cu cele mai importante edituri de acest gen şi prin urmare impunându-se ca lider de piaţă în zona Transilvania.

Tipar ziare

Aveţi informaţii, ştiri, poze, mesaje despre evenimente curente, articole informative, editoriale şi publicitate care doriţi să ajungă rapid în format printat la un număr mare de cititori. Tipografie Cluj-Napoca.

În acest caz tiparul unui ziar este varianta optimă. Poate avea diverse mărimi, număr de pagini, configuraţii color, iar un tiraj de 38.000 exemplare poate fi tipărit într-o oră.

Numeroase ziare cu diverse periodicităţi, pe plan local, regional sau naţional, cu articole despre evenimente politice, personalităţi, business, divertisment, cultură sau sport sunt tipărite în tipografia noastră.

Tipar ziare

Aveţi informaţii, ştiri, poze, mesaje despre evenimente curente, articole informative, editoriale şi publicitate care doriţi să ajungă rapid în format printat la un număr mare de cititori.

În acest caz tiparul unui ziar este varianta optimă. Poate avea diverse mărimi, număr de pagini, configuraţii color, iar un tiraj de 38.000 exemplare poate fi tipărit într-o oră.

Numeroase ziare cu diverse periodicităţi, pe plan local, regional sau naţional, cu articole despre evenimente politice, personalităţi, business, divertisment, cultură sau sport sunt tipărite în tipografia noastră.

Tipar cărți

Materialele cu un număr considerabil de pagini pot deveni cărţi printate. Literatură, biografii, informaţii ştiinţifice se pretează la acest tip de lucrare tipografică care ajunge să fie legată sau broşată.

Studiile sau învăţăturile cuprinse în ele pot deveni deosebit de utile în anumite domenii de activitate. La reproducerea lor pentru apariţia pe piaţă a unora dintre ele, din domeniul matematicii sau religiei, am contribuit şi noi.

Tipar reviste

Având o varietate de conţinut foarte diversificată o revistă poate fi un supliment al ziarului sau cu  apariţie la intervale de timp regulate.

Puteţi să apelaţi la această formă de publicaţie tipărită dacă articolele care doriţi să le editaţi cuprind studii specializate pe domenii de activitate, note, dări de seamă şi alte informaţii mai puţin axate pe evenimente de moment. Printre lucrările tip revistă tipărite de noi se regăsesc recenzii academice sau jurnale agricole.

Din punct de vedere organizatoric societatea este cu răspundere limitată.

Sediul social şi tipografia se află în Cluj Napoca, str. Fabricii, nr. 93-105, cu punct de lucru în oraşul Aninoasa, Hunedoara.

Conducerea societăţii aparţine începând din 2008, Adunării Generale ce a investit conducerea societăţii, reprezentată de Bogdan Roman, director general, cu putere de decizie în probleme de funcţionare operativă. Problemele majore legate de strategie şi de investiţii se rezolvă împreună cu Consiliul de Administraţie.

În dotare se află 2 utilaje tipografice offset rotative GOSS şi 1 Web Global Systems, cu dimensiuni de tăiere diferite, care totalizează un număr de 36 unităţi de tipar, cu o capacitate totală de 70.000 rotaţii/oră.

Totodată, există şi dotări specifice menite pentru pregătirea materialului de tipărit: mese de montaj, developatoare automate pentru plăci convenţionale şi plăci CTP, image settere. Pe partea de prepress CTP dipsunem de 2 echipamente Kodak cu o viteză de expunere de 100 plăci/h.

Pentru finisare dispunem de 2 linii de capsare şi intercalare cu o capacitate de 6000 exemplare/oră, de ghilotine şi maşini de ambalat.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top