[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Galatea Trucks

Bine ati venit!
Compania noastra a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Cluj-Napoca (Floresti), judetul Cluj, pe E60.

Profile Description

Avand 8 angajati, firma noastra confectioneaza prelate de camioane, terase, copertine, bannere publicitare, casete luminoase, structuri metalice pentru terase, inscriptionari, reparatii prelate. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostri de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Galatea Trucks S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si a putea raspunde la diferitele solicitari ale clientilor nostri.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Si pentru ca Galatea Trucks S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top