[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

G. Canale & C

Obişnuim să spunem despre noi că suntem o „Tipografie”, însă povestea noastră este ceva mai complexă.

Profile Description

G. Canale & C şi-a dezvoltat şi modelat caracterul urmărind cu atenţie schimbările ce au avut loc de-a lungul anilor în domeniul tehnologiei, în evoluţia pieţei şi a cererii.
Fondată în anul 1915 de către Giacomo Canale şi asociatul său Giovanni Ajani, ca o afacere de familie, pe parcursul a aproape 100 de ani de activitate, G. Canale & C a devenit un grup de dimensiune europeană care în momentul de faţă cuprinde 3 fabrici şi are 400 de angajaţi.

Evoluţia şi schimbările au contribuit la povestea noastră; 100 de ani pe parcursul cărora ne-am făcut cunoscuţi pe o piaţă din ce în ce mai aglomerată şi mai competitivă.

În prezent există o cercetare continuă pentru o comunicare cât mai eficientă între companiile care sunt clienţii noştri şi oamenii de marketing, iar acest lucru face necesar să ne extindem noţiunea de „Tipografie” şi să devenim parteneri în crearea unui proiect prin oferirea abilităţiilor noastre în această cercetare şi prin folosirea celor mai adecvate tehnologii. Acest lucru nu numai că permite clienţilor noştrii să obţină informaţii nu uşor accesibile în alte condiţii, dar oferă oamenilor de marketing posibilitatea de a alege specificaţiile tehnice cu cea mai bună aplicare în metodele industriale de producţie.

G. Canale & C tipografie, şi la nevoie consultant şi consilier pune la dispoziţia clienţilor experienţa şi abilităţile dobândite prin muncă de pe parcursul unui secol, pentru a crea împreună proiecte de succes.

Giacomo Canale

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top