[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Profile Description

Flaro, o companie cu orientare internationala, produce articole de inalta calitate si ofera servicii profitabile pentru clienti si parteneri.

Firma este situata in Sibiu, Romania. Suntem o firma cu o activitate diversificata si evoluam concomitent in mai multe sectoare economice: industrie auto, electrotehnica, papetarie, mercerie, uz gospodaresc, dar si energie verde. Transferam competentele dintr-un sector in altul, obtinand astfel economii de scara si de scop intre sectoare.

Am dezvoltat treptat o gama diversificata de articole de birotica si papetarie, pentru a avea siguranta ca veti gasi aici produsele care vi se potrivesc.

Detinem in portofoliu doar produse propri, realizate sub brand Flaro: accesorii pentru birou, pentru organizare, rechizite scolare, instrumente de scris si articole promotionale.

Produsele Flaro sunt prezente in birourile dumneavostra prin intermediul distribuitorilor, revanzatorilor, B2B si a retelelor de magazine de tip mass-market.

Preocuparea noastra pentru cresterea productivitatii si calitatii se concretizeaza in cresterea nivelului de automatizare a proceselor: ne concentram pe inlocuirea progresiva a mainii de lucru cu mijloacele de productie performante.

Consideram ca o parte dintre avantajele noastre competitive pe pietele externe sunt:
– mai mult 80 de ani de experienta.
– traditia indelungata in productie
– certificarea ISO 9001:2008, cat si ISO/TS 16949:2009 specifica furnizorilor din industria auto
– preturi competitive
– felxibilitate mare in realizarea de articole de serie mica
– detinerea de masini de injectie si echipamente periferice moderne
– viteza mare de reactie a productiei si livrărilor pe pietele europene
– locatie de productie unica pentru activitati complementare

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top