[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Fedex Print Paper

Bine ati venit la Fedex Print Paper !
Societatea FEDEX PRINT PAPER are ca activitate de bază producţia tipografică ce include toate fazele tehnologice pentru realizarea produsului finit.

Profile Description

Societatea comercială Fedex Print Paper, este o societate cu răspundere limitată, înfiinţată în anul 2005. După 7 ani de activitate, în domeniul producţiei tipografice, societatea are astăzi un segment de piaţă bine definit, o dotare unică si doisprezece salariaţi.

De la înfiinţare, firma a activat numai în domeniul tipăririi. Relaţiile cu majoritatea clienţilor au fost construite de-a lungul timpului printr-o politică agresivă, pentru a oferi cel mai bun raport preţ-calitate.

Dotarea firmei constă în utilaje specifice tipografiei şi conexe, având un nivel de performanţă ridicat şi modern care se constituie în factor de avantaj competitiv.

Dezvoltarea cu succes a activităţilor firmei este reliefată în creşterea cifrei de afaceri, cu o medie de 20% anual, creştere obţinută numai din fluxul de numerar rezultat din operaţiuni curente.

Structura organizatorică: societatea are 10 angajaţi cu contracte de muncă pe durată nedeterminată, nu se lucrează cu colaboratori, administrarea juridică a societăţii este asigurată de asociatul unic şi directorul executiv care au o experienţă de 7 ani în societate şi o vechime de 7 ani în domeniul poligrafic.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top