[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Fedex Print Paper

Bine ati venit la Fedex Print Paper !
Societatea FEDEX PRINT PAPER are ca activitate de bază producţia tipografică ce include toate fazele tehnologice pentru realizarea produsului finit.

Descriere profil

Ultima modificare la

Societatea comercială Fedex Print Paper, este o societate cu răspundere limitată, înfiinţată în anul 2005. După 7 ani de activitate, în domeniul producţiei tipografice, societatea are astăzi un segment de piaţă bine definit, o dotare unică si doisprezece salariaţi.

De la înfiinţare, firma a activat numai în domeniul tipăririi. Relaţiile cu majoritatea clienţilor au fost construite de-a lungul timpului printr-o politică agresivă, pentru a oferi cel mai bun raport preţ-calitate.

Dotarea firmei constă în utilaje specifice tipografiei şi conexe, având un nivel de performanţă ridicat şi modern care se constituie în factor de avantaj competitiv.

Dezvoltarea cu succes a activităţilor firmei este reliefată în creşterea cifrei de afaceri, cu o medie de 20% anual, creştere obţinută numai din fluxul de numerar rezultat din operaţiuni curente.

Structura organizatorică: societatea are 10 angajaţi cu contracte de muncă pe durată nedeterminată, nu se lucrează cu colaboratori, administrarea juridică a societăţii este asigurată de asociatul unic şi directorul executiv care au o experienţă de 7 ani în societate şi o vechime de 7 ani în domeniul poligrafic.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Fedex Print Paper

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top