[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Fabrica de Timbre

Profile Description

Fabrica de Timbre– Sucursala specializată a Poştei Române, activă de 140 ani pe piaţa românească va reuşi să ramână furnizorul preferat de tipar publicitar, formulare personalizate, tipizate financiar-contabile şi alte produse, pentru că are atitudinea, experienţa şi dotările necesare.  An după an Fabrica de Timbre s-a situat în primele locuri din topurile de profil.

Istoria Fabricii de Timbre incepe la 29 februarie 1872, cand a fost adoptata Legea timbrului si a inregistrarii, prin intermediul careia se reglementa folosirea timbrelor fiscale in Romania. Ministerul de Finante, care dorea imprimarea in tara a timbrelor necesare Directiei Generale a Postelor, poarta discutii cu autoritatile franceze care tipareau marcile postale romanesti cu efigia Regelui Carol I, dar si primele timbre fiscale autohtone. La scurt timp, pe parcursul aceluiasi an, se infiinteaza in cadrul Ministerului Finantelor Serviciul de Confectionare, Conservare si Distributie a Timbrelor – Fabrica de Timbre.

La acea vreme, fabrica era dotata cu 4 prese tipografice de mana aduse de la Viena. De-abia la patru ani de la infiintarea Fabricii de Timbre atelierul a inceput sa imprime si marci postale cu ajutorul cliseelor galvanice aduse de la Paris, care au fost folosite de francezi la gravarea timbrelor cu Regele Carol I.

Primele lucrari realizate la Fabrica de Timbre au fost in anul 1872 colile incrustate si politele. Din 1875, tipografia imprima timbre fiscale in doua culori: chenarul, textul si stema tarii in negru, iar fondul de siguranta in culori diferite, caracteristice fiecarei valori, iar un an mai tarziu, uzuale.

Din 1873, Fabrica de Timbre a executat si carti postale deschise, pentru interiorul tarii, iar din 1879 si externe. Din 1890, apar mandatele postale interne, apoi externe.

Activitatea Fabricii de Timbre s-a extins si au aparut timbrele pentru Camerele de Comert (1882), timbrele statistice (1919), timbrele de monopol precum cele pentru tutun sau timbrele consulare (1921), timbrele de raport si asistenta sociala (1915).

Din 1907 Fabrica de Timbre cunoaste o dezvoltare ampla pentru acea vreme, fiind sprijinita in achizitionarea de noi utilaje si implementarea noilor proceduri de tiparire aparute la momentul respectiv.
Una dintre cele mai frumoase emisiuni de timbre fiscale romanesti a vazut lumina tiparului in 1911. Timbrul il reprezenta pe Carol I, iar cliseele folosite au fost aduse din strainatate. Aceste timbre au circulat pana la sfarsitul anului 1919.

Incepand cu 1927, lucrarile incep sa fie aparate impotriva falsificarii datorita tehnicii performante folosite. Tot in acest an apare emisiunea de timbre fiscale imprimate in heliograma, cu efigia regelui Ferdinand.
Din 1929 apar timbrele postale oficiale folosite pentru francarea corespondentei.

Prima emisiune de timbre fiscale realizate in totalitate in Fabrica de Timbre a fost scoasa pe piata in 1932, cu efigia Regelui Carol al II-lea.

Astazi, Fabrica de Timbre este o tipografie unicat in Romania, deoarece are in dotare toate cele trei tipuri de tipar existente la ora actuala: inalt, plan, adanc.

Cu ajutorul tiparului inalt se executa lucrari cu numerotatie sau perfor si tot aici se personalizeaza plicuri de diverse forme si dimensiuni, se stanteaza cutii de carton, etichete, invitatii, felicitari.

Tiparul offset permite realizarea de imprimate policrome destinate activitatii de prezentare si reclama, prospecte, cataloage, afise, ilustrate, etichete, autocolante, mape de prezentare, calendare de birou, de perete si de buzunar -, felicitari carti, ziare, reviste.

In ultimul an, Fabrica de Timbre a cunoscut o deosebita retehnologizare, care permite la ora actuala acesteia alinierea sa la ultimele inalte cerinte tipografice din domeniu. Pentru dezvoltarea serviciilor oferite s-au achizitionat echipamente si utilaje moderne, care confera, alaturi de inaltul profesionalism al oamenilor, o calitate deosebita produselor care poarta amprenta
«tiparit la Fabrica de Timbre»

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top