[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

Grupul EVADIX Belgia, folosind experienţa şi poziţia sa în domeniul tipografiei, a intrat pe piaţa ambalajelor flexibile, înființând în Romania, Societatea EVADIX MPI SRL Piatra Neamț cu capital 100% belgian.

NOU!

Evadix Labels SRL și Evadix MPI SRL au fost recent achiziționate de Bemis și au devenit astfel parte a diviziei Bemis Europe (www.bemis.com/europe).
Bemis Europe este un furnizor de ambalaje flexibile utilizate de către cele mai importante companii din industria cărnii și brânzeturilor din regiunea EMEA. Partenerii noștri sunt companii cu o gândire și o viziune largă în colaborare cu care dezvoltăm ambalaje inteligente pentru produse alimentare și de larg consum, prin care asigurăm succesul produsului și al clientului.
Bemis Europe face parte din Bemis Company, Inc., o companie globală de ambalaje cu 60 de locații și 17.000 de angajați în întreaga lume. Cu o prezență în toată America, Europa și Asia, Bemis oferă consultanță fiecăruia dintre clienții săi pentru a atinge succesul.

http://evadixromania.ro/

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top