[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

EMMA Com

Bine ati venit !
Din 10 martie 2005, „EMMA” se impune în peisajul cultural orăştian ca un fapt şi o prezenţă remarcabilă şi benefică, ca editură şi tipografie de mic tiraj, în ideea de a oferi celor înzestraţi de Dumnezeu cu talent, posibilitatea de a publica în volum.

Multiplicari, stampile, papetarie, serigrafie, design, publicitate, pagini web.

Aveti nevoie de noi!

Profile Description

EMMA Com

Pentru a veni în sprijinul autorilor care, deşi talentaţi, nu au susţinerea economică pentru a-şi publica volumele şi a se face astfel cunoscuţi, începând din anul 2009, edităm în format electronic şi publicăm online volumele pe care ni le vor propune scriitorii de limbă română de pretutindeni, facilitând astfel şi accesul cititorilor la noua literatură.

Editarea este absolut gratuită. Doritorii vor achita doar suma de 100 de lei, care reprezintă hostingul pentru o perioadă de un an.

Scriitorii vor deţine în continuare drepturile de autor asupra cărţii publicate, pe care o vor putea reedita oricând, în orice formă, pe orice suport şi la orice altă editură, prin acordarea unui nou ISBN. Lucrările se primesc prin e-mailul office@florema.ro, tehnoredactate, în format word, cu diacritice, editura preluându-le în forma dorită de autor şi publicându-le pe pagina web http://www.edituraemma.ro numai după o lectură de specialitate şi după ce se vor face eventualele corecturi.

Editura va adăuga doar codul ISBN acordat prin intermediul Bibliotecii Naţionale a României, pentru format electronic. Lucrările care nu întrunesc condiţiile stabilite de editor şi sistemul de valori impus de acesta, nu vor fi publicate, iar autorul va fi înştiinţat de acest lucru prin email.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top