[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

Electronic Design & Consulting Group srl (EDCG) este o firma cu capital privat romanesc care, de la infiintare a promovat metodele de lucru moderne în serigrafie prin organizarea de seminare si conferinte.

Suntem, în continuare, cu un pas înainte în ceea ce înseamnă introducerea tehnologiilor şi materialelor noi şi a serviciilor în serigrafie şi tampografie, bazându-ne pe cercetarea si crearea de noi produse de catre furnizorii nostri, leaderi recunoscuti in domeniul lor, la nivel european si mondial.

In conformitate cu regulamentele Uniunii Europene preluate de legislaţia în vigoare, toate produsele furnizate de EDCG sunt etichetate şi însoţite de fişe tehnice şi de securitate conform procedurii REACH.

Firma a fost omologata ISO 9001 si îşi menţine standardul.
Pentru echipamentele livrate, EDCG asigură instalare, training şi service.

Am fost prima firmă care a organizat Seminare şi training-uri pentru promovarea metodelor de lucru moderne în serigrafie.

Competenta noastra se bazeaza pe cercetarea si crearea de noi produse de catre furnizorii nostri, care sunt toti si fiecare in parte leaderi recunoscuti in domeniul lor specific, la nivelul  economiei mondiale.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top