[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Editura Vremea

Bine ati venit la Editura Vremea !
Speram ca, in continuare, cititorii sa pretuiasca stradania noastra. Suntem incredintati ca bucuria de a tine o carte in mana nu va pieri niciodata. Cat despre noi, suntem hotarati sa dainuim!

Profile Description

Editura Vremea a luat fiinta in anul 1990. Este una dintre primele edituri particulare din Romania.
In anii care au trecut de atunci, editura a reusit sa-si defineasca personalitatea, impunandu-se in lumea cartii ca o prezenta distincta, perena.

Pornita de la zero, editura Vremea publica acum un numar de aproximativ 50 de titluri pe an. Cresterea ei, fara salturi spectaculoase, dar temeinica si constanta, se sprijina pe tezaurul de munca atenta a catorva impatimiti ai cartii, care lucreaza in editura inca de la infiintarea ei.

De-a lungul anilor, ei au fost rasplatiti de pretuirea pe care marele public si cercetatorii de specialitate au acordat-o colectiilor editurii.

Vremea a fost prima editura din Romania care a publicat documente inedite, legate de istoria noastra recenta. Inca de la primele aparitii, colectia FID – Fapte, Idei Documente a trezit numeroase ecouri, fiind apreciata sau denigrata cu egala vehementa, semn sigur al valorii demersului editorial concretizat prin volumele ce poarta aceasta sigla.

Printre colectiile cele mai cunoscute ale editurii se numara Arte, Planeta Bucuresti, In jurul lumii, Rosu si Negru, Autori romani, Autori straini, Mari autori, Teatru, Poesis, Zodiac.Fie ca sunt destinate copiilor, tinerilor sau maturilor, noi, cei de la Vremea, ne straduim sa publicam carti interesante, editate cu ingrijire, tiparite cum se cuvine.

Ne gandim la carte ca la o oglinda in care se pastreaza, nestearsa, imaginea tuturor celor care au contribuit la aparitia ei; de aceea, avem grija ca in cartile noastre sa se reflecte chipurile unor oameni de valoare, autori, traducatori, redactori, tehnoredactori, tipografi.

 

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top