[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Editura Viata si Sanatate

Bine ati venit la Editura Viaţă şi Sănătate !

Profile Description

Editura Viaţă şi Sănătate a fost înfiinţată în anul 1994 şi are un profil editorial prin care îşi onorează numele. Cărţile şi revistele care acoperă domeniul sănătăţii te învaţă cum să-ţi redobândeşti sănătatea pierdută sau te orientează, dacă eşti sănătos, spre adoptarea unui stil de viaţă corect, prin care să-ţi păstrezi sănătatea ca să te bucuri de viaţă.

Publicaţiile pentru copii şi tineri sunt deosebit de valoroase, prezentând ţinte nobile pentru tânăra generaţie şi oferind o motivaţie corectă pentru atingerea acestor ţinte.

Domeniul în care excelează Editura Viaţă şi Sănătate este cel care se leagă cel mai mult de viaţă, şi anume domeniul spiritual. Este uimitor că, în acest timp în care tot mai des se afirmă că azi „nu se citeşte”, au fost tipărite într-un singur an tiraje care se numără cu sutele de mii, recordul deţinându-l cartea Lumea noastră, încotro?, al cărei tiraj a trecut de 2 730 000 de exemplare! Paleta largă de ofertă editorială din domeniul spiritual are ca reper Cartea cărţilor şi ca finalitate cunoaşterea Aceluia care a venit din ceruri ca să ne fie Mântuitor şi să ne arate cum să trăim fericiţi şi cum putem primi în dar viaţa veşnică.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top