[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Editura Universitatii din Oradea

Bine ati venit la Editura Universitatii din Oradea!
Informatii suplimentare referitoare la activitatea si realizarile Editurii Universitatii din Oradea se pot gasi in aceasta pagina de web, accesand butoanele dedicate special pentru diverse subiecte.

Profile Description

Editura Universitatii din Oradea este o institutie subordonata Universitatii din Oradea, fara personalitate juridica, ce a luat fiinta prin Ordinul Ministrului Invatamantului nr. 5047/1995. In aceasta perioada de activitate, Editura a publicat carti si reviste de o calitate foarte buna, calitate recunoscuta prin numeroase premii obtinute la diverse targuri si saloane nationale si internationale de carte, la care a participat.

Editura Universitatii din Oradea este o interfata intre cei care pot contribui la istoria cunoasterii prin rezultatele muncii didactice si de cercetare si beneficiarii acestor rezultate: alti cercetatori, studenti, structuri organizationale, publiculinteresat.

Editura Universitatii din Oradea face parte din Asociatia Editorilor din Romania, asociatie profesionala care reuneste cele mai prestigioase edituri din Romania.

Anual, editura scoate un catalog care cuprinde proiectele editoriale ale facultatilor. Acesta constituie reperul cel mai semnificativ pentru cunoasterea si promovarea activitatii editoriale, fiind extrem de solicitat cu ocazia participarii la targurile de carte.

Editura Universitatii din Oradea are referenti editoriali pentru fiecare domeniu de specialitate in care apar cartile si revistele.

 

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top