[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Editura Universitatii din Bucuresti

Bine ati venit la Editura Universității din București !
Editura Universitatii din Bucuresti a obtinut calificativul B in cadrul evaluarii CNCS. Editura este acreditata sa publice lucrari de cea mai inalta tinuta stiintifica din domeniile: Filologie, Filosofie, Istorie si studii culturale, Teologie.

Profile Description

Editura Universității din București este un departament al Universității, înființat în anul 1993, în urma unui Ordin al Ministerului de atunci al Învățământului (astăzi, Ministerul Educației Naționale) și a unui acord de asistență tehnică franco-român.

Noua structură reia pe un plan superior vechile atribuții ale Centrului de Multiplicare înființat în anul 1969 și transformat în Tipografia Universității din București, în anul 1972.

Editura pune la dispoziția studenților, cadrelor didactice universitare și profesorilor secundari care se perfecționează:

  • Cursuri universitare subvenționate destinate studenților;
  • Cărți-manuale, tratate, culegeri de probleme destinate, pe lângă studenți, profesorilor de toate gradele, precum și marelui public cultivat dornic să se mențină informat. Aceste produse editoriale, deși au prețuri comerciale, sunt foarte accesibile datorită intențiilor limitat-lucrative. Apoi, ținuta lor stiințifică este urmărită în mod special.

Mare parte dintre apariții este executată în atelierul tipografic al editurii și difuzată prin librăria editurii (B-dul Regina Elisabeta, 4-12, tel. 021 314 35 08 interior 2125).

În curând, se va trece la ediții multimedia, iar prin Internet sunt difuzate Catalogul editurii, Planul editorial și Analele Universității din București.

Publicațiile E.U.B. sunt protejate de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top