[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Editura Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” Iasi

Bine ati venit la Editura Universitatii ''Alexandru Ioan Cuza'' Iasi !
Cîştigul nostru, al celor de la Iaşi, aparţine deopotrivă autorilor ce şi­-au construit pe această cale reputaţia ştiinţifică şi, nu mai puţin, cititorilor, care au confirmat­-o cumpărîndu-­le cărţile.

Profile Description

Editura Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi este un copil al revoluţiei din decembrie 1989. Puţin după 1 ianuarie 1990, am prezentat primului Birou al Senatului ales în libertate un proiect de editură academică, menită a canaliza potenţialul ştiinţific al universitarilor ieşeni într-­o formulă ce consacra, după un model occidental verificat – Presse Universitaire sau University Press -, interesul instituţiei de a­-şi promova propriile valori pe o piaţă a ideilor de departe dominată de Capitală.

Formula convenită a inclus şi achiziţionarea unei imprimerii, căci la acea vreme doar autonomia deplină faţă de vechea tipografie a statului garanta şi apariţia a ceea ce voiam să publicăm.

Din prima alocaţie valutară pe care Universitatea a primit­-o din partea Ministerului s-­au achiziţionat două computere şi două maşini de tipar, adăugate zestrei destul de modeste a atelierului de multiplicare unde se litografiau în continuare, în condiţii de o precaritate astăzi greu imaginabilă, cursurile pentru studenţi. S-­a constituit apoi o redacţie, s-­au alcătuit planuri editoriale şi, în fine, au apărut primele cărţi.

 

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top