[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Editura Universitara

Bine ati venit la Editura Universitara !
Editura Universitara a incheiat un parteneriat cu German National Library of Science and Technology, prin care are dreptul de a acorda lucrarilor editate DOI, fiind prima editura din tara care obtine aceasta recunoastere, si-si propune sa serveasca in continuare stiinta romaneasca, publicand lucrari stiintifice de calitate.

Profile Description

Editura Universitara s-a impus pe piata de carte din Romania prin inalta tinuta academica a aparitiilor sale dedicate invatamantului, stiintei, culturii in ansamblul sau. Unul dintre principiile activitatii noastre a fost reprezentat, inca de la inceput, de orientarea permanenta catre cadrele didactice, catre comunitatea oamenilor de stiinta ce asigura, prin efortul lor, cresterea vizibilitatii cercetarii romanesti in tara si in lume.

Rezultatele de exceptie la care au condus toate aceste preocupari sunt demonstrate, printre altele, de faptul ca editura noastra se bucura, deja de multi ani, de recunoasterea Consiliului National al Cercetarii Stiintifice (C.N.C.S.).

Editura Universitara este prezenta in 46 de biblioteci universitare, conform catalogului international online WorldCat (www.worldcat.org).

In acelasi timp, detinem si calitatea de membru al Asociatiei Editorilor din Romania (A.E.R.), cea mai prestigioasa organizatie de profil nationala.

Amploarea si diversitatea ofertei noastre se reflecta atat in cele aproximativ 200 de titluri publicate anual, cat si in cele 19 colectii corespunzatoare unor domenii dintre cele mai diverse.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top