[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Editura RisoPrint

Bine ati venit la RISOPRINT !
Editura RISOPRINT constituie, prin valorile literare, culturale, stiintifice si tehnice pe care le-a promovat, o prezenta semnificativa pe piata cartii din Romania.

Profile Description

Inca de la inceput, colectivul editurii a urmarit satisfacerea solicitarilor si exigentelor clientilor.

Beneficiind de aportul valoros al unor autori sau colective de autori – cercetatori, cadre didactice din mediul academic, scriitori si alti oameni de cultura si stiinta, personalitati ale vietii publice – editura si-a castigat un prestigiu incontestabil, mai ales in ceea ce priveste publicarea de carte universitara, din domenii de varf ale stiintei contemporane.

Editura isi are propria tipografie, dotata cu masini si utilaje performante, cu care realizeaza lucrari dintre cele mai complexe si la un nivel calitativ corespunzator standardelor europene.

In acesti 14 ani de activitate, Editura RISOPRINT a publicat peste 3.500 titluri de carte, din cele mai diferite domenii, in limba romana si in alte limbi, de autori romani si straini, carti care au imbogatit patrimoniul national, ceea ce a facut ca editura sa fie evidentiata la Saloanele si Targurile de Carte, unde a obtinut numeroase diplome si alte distinctii.

In anul 2002, ca o incununare a performantelor obtinute, editura a fost recunoscuta de Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior (C.N.C.S.I.S.).

Scopul nostru principal este de a promova in continuare cultura scrisa si stiinta din Romania, de a contribui la punerea in valoare a celor mai bune idei, stand la dispozitia autorilor cu profesionalismul, seriozitatea si caldura ce ne caracterizeaza.

Multumim tuturor celor care ne-au apreciat activitatea si ne-au incredintat spre publicare cartile lor, precum si celor care cu consecventa s-au alaturat eforturilor noastre in realizarea proiectelor editoriale, facand astfel ca Editura RISOPRINT sa dobandeasca dimensiunile si prestigiul de editura de nivel national si sa fie cunoscuta in afara granitelor tarii, colaborand si deruland proiecte comune cu edituri de renume cum ar fi: Spriger-Verlag (Germania), Baker Books (USA), sau Eksperimental Forlag (Danemarca).

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top