[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

Cu o experienţă de peste 20 de ani de profesionalism şi eleganţă, Editura Reîntregirea, patronată de Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei, editează anual peste 50 de titluri de carte de bun gust şi prestează servicii de tipar pentru lucrări cu caracter religios şi laic, cărţi de cult, reviste, manuale sau broşuri cu conţinut care nu contravine dogmelor şi moralei creştine, precum şi cărţi pentru copii, cărţi de colorat sau manuale şcolare.

Editura funcţionează cu numele de Editura Episcopiei de Alba din 1987 până în anul 2000, când primeşte numele de Editura Reîntregirea şi când activitatea sa este întărită în urma dotărilor cu care este înzestrată tipografia arhiepiscopală.

Spectrul tipăriturilor se dezvoltă constant, se înfiinţează un birou de distribuţie lucrări care difuzează carte în cele mai importante librării de carte religioasă şi nereligioasă din ţară.

Editura Reîntregirea, datorită prezenţei permanente pe piaţa editorială din România a participat la diferite târguri de carte interne şi internaţionale, precum: Târgul Internaţional de Carte de Învăţătură Gaudeamus, Târgul de Carte Religioasă de la Sibiu, Târgul Internaţional Buchmesse Frankfurt etc.).

De asemenea, Editura Reîntregirea întreţine relaţii bune cu instituţiile locale şi alte edituri, primind importante finanţări pentru anumite lucrări prin diferite programe şi proiecte cu caracter cultural.

Structura organizatorică este afiliată Arhiepiscopiei, activităţile editoriale fiinţând ca activităţi ale Sectorului Cultural al acestei instituţii.

Tipografia Arhiepiscopiei

DirectorArhid. Sergiu Pantea – 0258.835.727; 0786.052.487

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top