[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Editura Presa Universitară Clujeană

Profile Description

Presa Universitară Clujeană are ca principal obiect de activitate editarea de cărţi şi periodice ale Universităţii, realizarea de alte lucrări specifice în beneficiul Universităţii. Încă de la început, Presa Universitară Clujeană a fost orientată către cadrele didactice, către comunitatea studenţilor şi a oamenilor de ştiinţă care asigură, prin activitatea lor, renumele cercetării academice în ţară şi în lume.

În prezent, Presa Universitară Clujeană editează lucrări atât în format clasic cât și electronic (www.editura.ubbcluj.ro/ebooks).

Cărţile cele mai solicitate într-un oraş universitar cum este Cluj-Napoca sunt cele cu structură de cursuri universitare, de la cele cu specific istoriografic, în domeniul ideologiilor şi mentalităţilor, precum şi de studiu al imaginarului, dar şi cele de istorie antică, medievală şi modernă, lucrări de teologie ortodoxă şi catolică, până la cărţile de sociologie, psihologie, pedagogie, geografie, limbi străine, matematică/informatică etc. Un număr mare de lucrări se adresează şi publicului larg, lucrări de interes general, de cultură generală. Calitatea grafică actuala a lucrărilor publicate de Presa Universitară Clujeană este una foarte bună, iar politica editurii este de a găsi finanţări – private sau publice – astfel încât preţul de vânzare al unei lucrări să fie cât mai accesibil.
Presa Universitară Clujeană derulează proiecte importante cu:

  • Fundaţia Apaczai şi Fundaţia Universitarilor Maghiari din Cluj;
  • Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică;
  • Administraţia Fondului Cultural Naţional;

și de asemenea are proiecte co-finanţate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, de Ministerul Culturii şi Cultelor, colaborări de co-editare cu editura UNESCO și Fundaţia Max Weber.

Presa Universitară Clujeană nu are personalitate juridică proprie şi îşi desfăşoară activitatea în regim de autofinanţare.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top