[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Editura Napoca Nova

Bine ati venit la Editura Napoca Nova !
Editura Napoca Nova are ca preocupare principală editarea cărților (cu preponderență din domeniul umanist) și tipărirea lor la un preț adaptat situației economice mondiale.

Profile Description

Editura Napoca Nova

Fiecare manuscris și-a câștigat, prin truda autorului său și varietatea de trăiri pe care le înglobează în sine, dreptul de a ieși în lume, spre a fi cunoscut și pentru a-și aduce aportul la sporirea cunoașterii.

Nu facem parte din categoria celor care susțin că „astăzi nimeni nu mai citește“. Dimpotrivă, suntem de părerea că se citește foarte mult. Însă, din păcate, nu se prea citesc cărți adevărate – care să stârnească emoții, să răstoarne prejudecăți, cărți care să formeze Oameni. 

Îngrijorați de incultura care ia în stăpânire o parte tot mai mare a acestui neam, afectând în special tineretul, încercăm să convingem că lectura a fost și rămâne cea mai plăcută și cea mai ieftină formă  de divertisment. Încercăm să demonstrăm că mesajele eliptice pe telefon sau pe chat pot fi cu succes înlocuite de citirea măcar a unei pagini de carte. Încercăm să arătăm că lecturarea unui capitol dintr-un volum este o alternativă îmbietoare la navigatul pe siteurile de socializare. Încercăm să convingem că nu rămânem cu mai nimic citit articole de presă pe internet, când am putea folosi răgazul respectiv cu o carte deschisă în mână.

Din dorința de a reuși în demersul nostru, deschidem larg ușilor tuturor celor care, ca și noi, știu că nicio carte nu este o marfă, ci o valoare inestimabilă.

Vom încuraja autorii, indiferent de vârsta, ocupația sau experiența lor în domeniul cultural, conștienți de faptul că fiecare carte nouă care se naște constituie o provocare la lectură și – de multe ori, în acești ani – un atac împotriva agramatismului sau inculturii.

Ținând cont de toate acestea, ne vom îngriji ca, ajunsă în mâinile potențialilor cititori, o carte să aibă prețul comparabil cu cel al unui bilet la cinematograf, cu o masă servită la cantina studențească ori cu prețul unui pachet de țigări.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top