[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]

Editura Mix

Bine ati venit la Editura Mix !
Unul dintre atuurile Editurii Mix este şi relaţia prietenoasă pe care am creat-o şi o păstrăm între noi şi cititorii noştri, precum şi între noi şi colaboratorii noştri (librari, engros-işti, tipografi, ziarişti).

Descriere profil

Editura MIX este în prezent un nume de referinţă în domeniul spiritualităţii practice. Atunci când am pornit la drum, ne-am propus să publicăm cărţi care să contribuie la ridicarea nivelului spiritual al oamenilor, să publicăm cărţi care aduc valoare în viaţa cititorilor.

Deşi vremurile pe care le trăim sunt atât de tulburi, deşi există o confuzie enormă în ceea ce priveşte valoarea şi nonvaloarea, deşi oamenii sunt acaparaţi de viaţa cotidiană şi se înstrăinează din ce în ce mai mult de ei înşişi neglijând nevoile profunde ale sufletului lor, deoarece încă mai există căutătorii spirituali ce îşi doresc să descopere şi să urmeze căi spirituale autentice, ne vom păstra idealurile cu care am pornit la drum şi vom urmări în contiunare să aducem valoare în viaţa cititorilor noştri prin selectarea cu şi mai mare atenţie a cărţilor publicate, prin oferirea unor servicii peste aşteptări şi prin a-i încuraja prin vorbă, gând sau faptă, să facă în viaţă alegerile cu inima şi nu cu mintea.

Sperăm ca astfel şi noi, şi cititorii noştri vom reuşi să devenim modele de lumină, spiritualitate, înţelepciune, bun-simţ pentru a dovedi celor din jurul nostru că este posibil un mod alternativ de existenţă care nu presupune compromisuri, suferinţă, înstrăinare şi pentru a contribui astfel fiecare în modul lui unic la transformarea în bine a umanităţii.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Editura Mix

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top