[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Editura Mirador

Profile Description

Editura Mirador a fost înfiinţată în anul 1990.

A editat peste 500 de titluri de carte, abordând o multitudine de domenii. A promovat literatura locală, constituindu-se într-un spaţiu de exprimare a scriitorilor din zona Aradului.

Editura Mirador este membră fondatoare a Asociaţiei Presei Literare şi a Editorilor din România (APLER), participând alături de aceasta la târguri de carte din ţară şi străinătate, precum şi la simpozioane, întâlniri literare etc.

Programul editorial este elaborat în colaborare cu  scriitorii arădeni membri ai Uniunii Scriitorilor din România şi specialişti din diferite domenii. El are ca miză promovarea literaturii autentice, de calitate, editarea unor cărţi cu caracter ştiinţific, universitar, religios, tehnic etc.

De la înfiinţarea sa, editura nu a făcut compromisuri calitative în scopul obţinerii unor succese financiare facile.

O preocupare majoră este îmbunătăţirea permanentă a condiţiilor grafice şi tipografice a cărţilor editate şi raportarea lor la standardele de performanţă actuale pe plan mondial în acest domeniu.

Editura colaborează cu tipografii performante din Arad, Timişoara, Bucureşti, în funcţie de complexitatea lucrărilor, având relaţii de colaborare avantajoase cu acestea.

Editura dispune de experienţa şi profesionalismul necesar abordării unor lucrări cu grad înalt de complexitate.

Director

Ioan Matiuţ

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top