[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Editura si tipografia Metanoia

Bine ati venit la editura si tipografia Metanoia!
Editura si tipografia Metanoia reprezinta Fundatia Societatea Biblica din Romania.

Profile Description

La inceputul anilor ’80 Dumnezeu i-a pus pe inima fratelui Fazecas Gabriel dorinta arzatoare de a tipari si de a raspandi Cuvantul lui Dumnezeu.

Aproximativ 10 ani mai tarziu, cand Domnul a deschis larg usile pentru raspandirea Evangheliei in Romania, visul s-a concretizat in realitate. In anul 1998 a fost infiintata Misiunea Romana Penticostala, care avea ca obiectiv principal tiparirea si raspandirea de Biblii atat in randul celor nemantuiti, cat si in randul crestinilor, indiferent de confesiune.

In realizarea proiectului de tiparire a Bibliei a existat o colaborare si cu alte societati biblice din strainatate. Cu ajutorul si binecuvantarea lui Dumnezeu, lucrarea a crescut tot mai mult. In anul 2005 a fost infiintata Fundatia Societatea Biblica din Romania, care are ca scop primordial tiparirea si raspandirea de Biblii. Boardul de conducere al acestei Societati este format din: pastor Pavel Rivis Tipei – presedintele Cultului Crestin Penticostal din Romania, pastor Ioan Moldovan – vicepresedintele Cultului Crestin Penticostal din Romania, pastor Simion Timbuc – pastorul Bisericii Penticostale Betesda din Detroit, Gabriel  Beniamin Fazecas, Adrian Fazecas, pastor Mircea Demean – reprezentantul Societatii pentru Europa.

Lucrarea Societatii Biblice continua sa se extinda, iar spatiul in care a functionat a devenit neincapator. In anul 2009  s-a inceput constructia noului sediu al Societatii Biblice din Romania, o cladire cu 3 niveluri, care include tipografia si depozitul de carte, sediu dat in folosinta in luna mai 2011.

Fundatia Societatea Biblica din Romania este o filiala a Romanian Bible Society, cu sediul in SUA, impartasind aceleasi obiective, si  anume tiparirea si raspandirea de Biblii in Romania, Europa, SUA si Canada.

Ce face SBR?

SBR isi face simtita prezenta prin intermediul a doua ramuri de activitate: Editura Metanoia si Libraria Metanoia.

Prima carte publicata de Editura Metanoia, Oradea, a fost in 2002, Cand dorm copiii, de Trena McDougal. In anii urmatori, au fost publicate cateva editii imbunatatite ale Bibliei, traducerea Cornilescu, carti de cantari, materiale de studiu biblic, carti de predici, carti de crestere si maturizare spirituala, comentarii biblice si Biblia si Noul Testament bilingv roman-englez (folosind traducerea Cornilescu revizuita pentru partea de limba romana si versiunea New King James pentru limba engleza).

Prin Libraria Metanoia se face vanzarea cartilor produse de Editura Metanoia si nu numai. Pe langa Biblii si carte crestina, Libraria Metanoia comercializeaza si diferite cadouri, muzica si reviste crestine, jocuri cu tematica crestina, produse de papetarie etc.

Tipografie

 

TIPAR OFFSET

Echipa MetaPrint va pune la dispozitie servicii de tipar offset plan pe o gama variata de hartie de grosime intre 54 – 300 gr/mp si carton de grosime intre 90 – 300 gr/mp (dublu cretat lucios DCL sau dublu cretat mat DCM) si format maxim 450×340 mm.

TIPAR DIGITAL ALB-NEGRU sau COLOR

–  tiparul se realizeaza direct din computer, produsul finit putand fi gata in cateva minute.

– poate fi executat si un tiraj foarte mic (chiar un singur exemplar).

Cu ajutorul tiparului offset sau digital se pot realiza: carti, documentatii, prezentari profesionale, mape de prezentare, carti de vizita, broşuri, cataloage, pliante.

PRINT ALB-NEGRU sau COLOR

–  servicii de printare alb-negru şi color de inalta calitate (rezolutie de 1200 dpi) realizate in timp record.

–  folosim echipamente digitale de productie marca Konica-Minolta si Hawlet Packard comandate de calculator, pentru printare color de calitate ireprosabila.

INDOSARIERE

–  indosariere cu spirala (legare cu spirala) de diverse culori si grosimi.

Oferim doua tipuri de legare: cu spirala de plastic sau spirala metalica. Puteti sa alegeti tipul copertilor dintr-o gama variata de materiale si culori sau puteti opta pentru  o coperta transparenta.

SCANARE

– serviciul de scanare documente reprezintă preluarea imaginilor de pe documentele originale şi trecerea acestor imagini în format electronic în fişiere de formate utilizate în mod uzual: PDF, JPEG sau TIFF.

BROŞARE

–  brosarea reprezinta operatiunea prin care coperta unei carti este atasata la blocul de carte (paginile din interior). Punem la dispozitia clientilor nostri serviciul de brosare realizat cu echipament de brosat semiautomat cu termoclei. Putem lega prin brosare documente intre 10-300 coli.

PLASTIFIERE sau LAMINARE

–  plastifierea/laminarea reprezintă acoperirea documentelor cu un strat de plastic protector. Puteti alege intre laminare lucioasa si laminare mata. Procedeul se executa prin aplicarea la cald a unei pelicule de plastic pe ambele fete ale documentului sau doar pe o singura fata, fiind ideala pentru documente folosite intens sau expuse la razele UV, sau la factorii externi.

BIGUIRE

–  procedeul de indoire a hartiei in conditii optime, fara sa apara crapaturi sau defecte ale hartiei sau cartonului. Folosim pentru aceasta o masina care prin presare face ca tiparitura sa se indoaie perfect.

FALTUIRE

–  indoirea colilor de hartie in diverse moduri (simplu, dublu paralele, in cruce armonica), respectand o anumita ordine de succesiune a fetelor hartiei. Se recomanda pentru hartii cu gramaje cuprinse intre 40 gr/mp si 170gr/mp.

Evalueaza si tu

1 Comment

Lasa un comentariu

Back to Top