[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Editura Hamangiu

Bine ati venit la Editura Hamangiu !
Din dorinta de a aduce cartea mai aproape de cei care au nevoie de ea, am demarat proiectul Librariilor Hamangiu, care se gasesc astazi in cele mai importante orase din tara

Descriere profil

Ultima modificare la

Pe 31 martie 2006, au iesit de sub tipar primele trei carti cu sigla Editurii Hamangiu.

De atunci si pana la inceputul anului 2012 am mai publicat inca 1000 de titluri sau editii noi: de la cursuri universitare, monografii, dictionare si tratate, la sinteze de jurisprudenta, comentarii practice, culegeri de legislatie, comentarii si adnotari ale tuturor codurilor si legilor importante din Romania. Numai carti cu tematica juridica, adresate profesionistilor dreptului, studentilor si tuturor celor interesati de drept si starea legilor in Romania.

Dupa cativa ani de carti, cifrele de bilant ale Editurii si Librariilor Hamangiu arata astfel: 1000 de aparitii editoriale (conform ISBN-urilor alocate de Biblioteca Nationala a Romaniei); 1,25 mil. euro cifra de afaceri pe anul 2011; o retea cu 10 librarii proprii si peste 100 de librarii partenere; o echipa tanara de profesionisti si o comunitate cu peste 350 de autori dedicati proiectelor editoriale.

In ultimii ani, sistemul judiciar se afla intr-o continua transformare si adaptare, sub impulsul armonizarii legislatiei nationale cu cea a Uniunii Europene. De asemenea, intrarea in vigoare a noilor coduri impune un nou val de schimbari pentru toti profesionistii dreptului.

Noi suntem pregatiti sa imbinam traditionalismul juridic cu modernismul lumii virtuale. Ramanem in „linia intai” si va pregatim informatia de care aveti nevoie – analize si comentarii ale codurilor, noi cursuri universitare si ultimele revirimente de jurisprudenta.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Editura Hamangiu

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top