[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Editura Gama

Bine ati venit la Editura Gama !
Pentru ca Editura Gama a crescut si a devenit reprezentativa printre editurile ce se adreseaza copiilor, am incheiat parteneriate cu revista "Baby" si cu postul regional de televiziune "TVR Iasi".

Profile Description

Editura Gama (prezenta si in mediul online) este o editura ieseana specializata in carti pentru copii, ce a luat fiinta in anul 1994 si a devenit in timp o editura ale carei carti sunt recomandate si apreciate de catre profesori si educatori datorita calitatilor educative, dar mai ales apreciate de catre copii, multumita ilustratiilor si imaginilor deosebite.
In ultimii trei ani a crescut si numarul cartilor editate sub sigla Editurii Gama, numarul de aparitii dublandu-se.

Mai mult decat atat, majoritatea cartilor editurii noastre sunt 100% conceptie proprie, de la idee pana la ilustratii. Titluri realizate astfel precum Cartea bebelusului istet (best sellerul Editurii Gama), Povesti cu cele mai indragite printese, Cartea notiunilor opuse au fost foarte apreciate de cititorii nostri. Reteaua de distributie a devenit in timp una nationala, cartile editurii noastre putand fi gasite in marile centre de carte si in librariile din toata tara.

Libraria online Editura Gama va ofera posibilitatea de a cumpara carti online cu discounturi atractive.
Sectiunea “Parinti” ofera un util indrumar de evaluare a abilitatilor si cunostintelor copilului dumneavoastra. Puteti astfel alege din libraria noastra online cele mai potrivite carti pentru stadiul sau de dezvoltare.

Sectiunea “Concurs” asteapta periodic participarea copiilor, micutii avand posibilitatea de a castiga carti.

Pagina de “Jocuri” se adreseaza micilor cititori, oferind jocuri educative si atractive.

Suntem mereu deschisi sugestiilor dumneavoastra, atat in ceea ce priveste usurinta navigarii pe siteul nostru, dar si in ceea ce priveste realizarea cartilor.

Orice sugestie privitoare la subiectele tratate in carti, la realizarea tehnica vor fi privite in mod serios de echipa Editurii Gama.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top