[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Editura Doxologia

Bine ati venit la Editura Doxologia!
Prima editură religioasă din România ce oferă cărți digitale.

Profile Description

Editura Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, continuatoare a activității marilor ierarhi cărturari ai Moldovei, Varlaam, Dosoftei și Veniamin Costachi, caută să răspundă necesităților contemporane, așa cum înaltele figuri eclesiastice amintite au căutat să o facă la vremea lor, susținând activitatea culturală și misionară a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei prin editarea de publicații de înaltă calitate care să cultive credința și morala creștină.

În anul 1992, editura primește numele TRINITAS și funcționează sub această denumire până în anul 2009. După alegerea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Daniel al Moldovei și Bucovinei ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, denumirea TRINITAS a fost solicitată de Patriarhia Română, Editura TRINITAS a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, schimbându-și numele în DOXOLOGIA.

În perioada funcționării Editurii TRINITAS, au văzut lumina tiparului peste 250 de volume, iar începând cu anul 2009, numărul titlurilor publicate s-a mărit progresiv, ajungând la peste 450 de titluri sub noua siglă și peste 100 de noi titluri în fiecare din ultimii trei ani.

O atenție deosebită se acordă scrierilor Sfinților Părinți, cărților de învățătură creștin-ortodoxă, celor de evlavie și zidire sufletească, lucrărilor academice, literaturii religioase pentru copii și tineret.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top