[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Editura Digital Data Cluj

Profile Description

Editura Digital Data Cluj este cunoscuta prin sigla    si este înregistrata la Biblioteca Nationala A României ca editura si tipografie si este acreditata din 2002 la C.N.C.S.I.S al Ministerului Educatiei si Cercetarii din România www.cncsis.ro.

Editura Digital Data Cluj este membra a bursei drepturilor de autor RIGHTSCENTER.COM din SUA.

Editura si-a început activitatea în anul 1995, prin acreditarea primita de la Ministerul Culturii, cu intentia publicarii unor lucrari de specialitate, cu aplicatii în practica, în special din noile domenii de activitate, cum sunt Multi-Level Marketing si Management.

Beneficiind de o tipografie offset proprie, editura a lansat pe piata cele mai multe titluri din seria Multi-Level Marketing din România, distribuind direct sau prin posta, la peste 20.000 de clienti individuali si companii MLM din România.

Valoarea publicatiilor sale este reflectata de lansarea pe piata româneasca a unor lucrari de referinta, multe dintre ele cotate “best-seller” pe plan mondial.

Editura Digital Data este partener furnizor la Asociatia de Vânzari Directe din România (RODSA).

”Vă invităm să navigați prin paginile site-ului nostru pentru a va informa despre oferta editurii, colaboratorii ei si pentru a stabili un dialog deschis cu dumneavoastra, pe marginea dezvoltarii editoriale în domenii cu aplicabilitate practica.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top