[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

Editura Crisan este prezenta pe piata cartii din anul 1998 şi este specializată în co-editări de titluri de succes pentru copii (la un titlu am ajuns la ediția 31 în 17 ani!), în colaborare cu edituri de prestigiu din Italia, Belgia, Germania, Spania, Anglia, SUA, Malaezia, Elveția, etc. Editura Crișan

Cărțile sunt tipărite în străinătate (Italia, Cehia, Spania, Hong Kong…) în tipografii moderne – au deci o calitate deosebită, corespunzătoare standardelor europene -, și sunt vândute în toată țara prin rețelele clasice de librării, prin rețelele de hypermagazine Carrefour, Cora, Auchan, Real, Penny, Profi, Hachette, prin Librăriile Humanitas, Alexandria, Diverta, Carturesti, R-Kiosk, OMV, etc.

Suntem preocupați să facem cărți pentru copiii între 0 si 7 ani, dar nu frumoase, ci CELE MAI FRUMOASE! Din acest motiv grafica ocupă un loc primordial în politica noastră editorială.

Producem 30-50 de titluri pe an. Acestea sunt cărți cu povești clasice sau mai puțin cunoscute, cărți cu imagini tridimensionale, cărți cartonate pentru cei foarte mici, cu ferestruici, cu puzzle, cărți cu inserții textile, cărți educative, cărți religioase, cărți cu autocolante, cărți sonore, cărți de colorat, cărți-album, etc. Vezi aici toate colectiile noastre.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top