[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Editura Colorama

Editura Colorama este un proiect al Roxer Grup care se vrea o alternativă la sistemul editorial actual.

Profile Description

Editura Colorama

Având capacitatea de a edita și tipări “in house” o carte în tiraje mici și medii, Editura Colorama se adreseaza celor care vor sa publice în sistem ISBN fără a fi conditionați de tirajele offset.

Beneficiem de o experiență în domeniul tiparului digital de 15 ani iar tehnologia folosită și echipamentele de tipar digital, marca XEROX® garantează un produs final de calitate ridicată.

Proiectul este gândit pentru a ușura munca unui autor – operațiunile de tehnoredactare, design, tipărire, finisaje, livrare se desfășoară în aceeași locație de către un personal specializat. La cerere, putem plasa titlurile în librării, prin departamentul de vânzări al Colorama Cluj.

Planul editorial se află în dezvoltare constantă și vizăm să tipărim titluri din specializări diverse. Din acest motiv, am creat colecții dedicate – Sport-Turism, Debut, Academica, Tehnik, Gastronomica pentru a acoperi o gamă largă din domeniile de carte tipărită.

Structură:

Doru Abrudan – fondatorul editurii

Lucian Andrei – directorul editurii

Alexandru Revnic – design&DTP

Contact:

Samuil Micu 12A, 400014 Cluj-Napoca, România

Tel./Fax: 040 264 450 604

https://www.facebook.com/EdituraColorama

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top