[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Editura CBEE

Editura CBEE își propune să publice cărți care să ajute creștinii în parcursul lor spiritual.

Profile Description

Revoluția din 1989 a adus cu sine libertatea cuvântului.

Colegiul Biblic Est European a văzut necesitatea apariției pe piață românească a cărților religioase de calitate, care să se adreseze nu numai teologilor, dar și laicilor ce doresc o îmbogățire a spectrului religios.

Astfel, din anul 2001, a luat ființă Editura Colegiului Biblic Est European. În această perioadă Editura CBEE a publicat mai multe cărți ca: Creștinism practic, Empatia, Consilierea în biserică, Chemarea și viață eliberată, Credința crescândă, Triumful lui Cristos în țara președintelui Mao, Biserica dătătoare de viață și Păstorul.

Colegiul Biblic Est European (CBEE) a fost fondat în anul 1994 ca răspuns la nevoia de echipare a sfinților pentru lucrarea lui Dumnezeu din România și Europa de Est.

CBEE a fost fondat la inițiativa a 5 persoane, păstori și lideri de biserici, (Lars Hornberg din Suedia, Ron Robertson din SUA și Bulzan Teodor, Bogdan Ioan, Florian Ghiurau din Oradea, România, ultimii trei făcând parte din bordul de conducere a Societății Penticostale de Misiune Creștină din România (SPMCR), având funcțiile de președinte, director departament misiune evanghelism, respectiv director de departament educație-învățământ.

De la înființare s-a căutat obținerea autonomiei juridice a Colegiului în limitele legislației în vigoare.

În acest sens, CBEE ființează începând din Februarie 1999 prin Fundația E.E.B.C. (Eastern European Bible College). Statutul fundației a fost reactualizat în octombrie 2000, când s-a trecut la o structură de organizare și conducere formată dintr-un Consiliu Reprezentativ și un Birou Executiv.

CBEE a devenit membru al organizației European Pentecostal Theological Association (EPTA ) începând din 1996, iar din toamnă anului 2004, CBEE a primit acreditarea europeană la nivel de Bachelor prin European Evangelical Acrediting Association (EEAA).

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top