[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Editura Casa Radio

Bine ati venit la Editura Casa Radio !
Editura Casa Radio reprezintă binecunoscutul nume de marcă sub care Radio România valorifică cel mai important tezaur de bunuri media din spaţiul românofon

Profile Description

Editura Casa Radio reprezinta binecunoscutul nume de marca sub care Radio România valorifica cel mai important tezaur de bunuri media din spatiul românofon.

Beneficiind de experienta dobândita de una din cele mai mari întreprinderi culturale autohtone Radio România polul editorial Casa Radio” propune peste 30 de colectii si serii de carti, CD-uri si carti cu CD incorporat, dedicate celor mai valoroase si apreciate creatii radiofonice din domeniile publicisticii, literaturii, teatrului si muzicii.

Editura Casa Radio este unica pe piata de carte din România. Si, daca privim la nivel european, ea se înscrie printre putinele proiecte editoriale internationale care au complicatul, riscantul rol de a pune în circulatie astazi vocile de ieri; de a aseza într-un raft al noutatilor acele înregistrari si acele personalitati care au trasat istoria culturala a secolului XX românesc.

Editura Casa Radio reuseste performanta de a transforma efemerul în peren, încearca sa creeze premisele viitorului patrimoniu si e mereu în avangarda: da cuvântul scriitorilor, criticilor si artistilor contemporani, pune într-un circuit viu si tezaurizeaza vocile care  mâine vor fi istorie.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top