[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Editura ATMAN

După patru ani de activitate și peste 30 de titluri publicate, Editura ATMAN se poziționează ferm în nișa editorilor de carte spiritual-motivațională și de dezvoltare personală.

Profile Description

Editura ATMAN s-a înființat în februarie 2013 și a debutat cu Teoria existenței lui Dumnezeu de Bernard Haisch. Ulterior, au apărut și Viața completă a lui Krishna, Roșu stacojiu, iar aproape de sfârșitul anului – Manual de folosire a vieții și Poliamor în secolul XXI.

Efortul financiar s-a concentrat pe publicarea unor cărți excepționale, cărți alese cu discernământ și atenție pentru a obține încrederea cititorilor și pentru a fi cunoscuți ca și o editură care publică doar cărți bune.

Ne bucurăm să aflăm impresiile voastre, sugestiile de îmbunatățire sau cărți excepționale nepublicate încă la noi și care doriți să le citiți în limba română, sau, de ce nu, chiar să ne trimiteți manuscrisele voastre pentru a le publica în cadrul editurii noastre.

Lectură plăcută!

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top