[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Editura Ars Docendi

Bine ati venit la Editura Ars Docendi !
Între autorii care semnează lucrări editate de Ars Docendi se numără personalităţi de la Universitatea din Bucureşti, de la alte instituţii de învăţământ superior şi de cercetare din România şi din străinătate, de la institutele Academiei Române, muzee, biblioteci ş.a.

Profile Description

Ars Docendi este o editură cu profil academic şi cultural în cadrul Universităţii din Bucureşti, având autonomie funcţională şi statut distinct. Este recunoscută de Consiliul Naţional al Cercetării Ştiinţifice şi membru deplin al Asociaţiei Editorilor din România.

Din anul 1998 şi până în prezent Ars Docendi a publicat peste 800 de titluri de carte (cu precădere carte ştiinţifică, dar şi carte de cultură), periodice, precum şi numeroase materiale dedicate diferitelor manifestări ştiinţifice interne şi internaţionale.

Editura execută servicii de redactare, tehnoredactare, machetare şi dispune de tipografie proprie. Calitatea conţinutului lucrărilor editate este dublată de cea a tiparului. Ars Docendi s-a făcut, de altfel, remarcată şi prin editarea unor volume bibliofile.

 

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top