[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Editura Agni Mundi

Bine ati venit la Editura Agni Mundi !
Editura noastră își propune să reprezinte cu succes învățăturile esoterice ale autorilor consacrați în domeniul spiritualității și al dezvoltării personale.

Descriere profil

Ultima modificare la

Editura Agni Mundi acționează în spiritul creșterii conștiinței individuale și colective prin publicarea informațiilor și tehnicilor care sunt necesare evoluției personale.

Toate aceste mesaje ajută la îmbogățirea cunoașterii și la înțelegerea procesului de ascensiune spirituală și a transformărilor epocii pe care o parcurgem.

Scopul nostru este intentie trezirea conștiinței individuale la adevărata sa valoare și origine pentru îmbunătățirea calității vieții.

Obiectivele noastre sunt publicarea autorilor români și străini din domeniile: spiritualitate, dezvoltare personală, terapii alternative, psihologie, astrologie și nutriție sănătoasă. Organizarea și susținerea de conferințe, workshop-uri și seminarii pe teme din domeniile reprezentative sunt de asemenea un obiectiv important pentru noi si nu in ultimul rand conceperea și derularea de proiecte și programe în domeniile: educație, training, formare profesională, psihologie, cultură și dezvoltare personală.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Editura Agni Mundi

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top