[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Editura Adantis

Bine ati venit la Editura Adantis !
In perioada 19 – 23 noiembrie, s-a desfasurat cea de-a XXI-a editie a Targului International Gaudeamus. A fost primul an in care Editura Adantis a participat la acest eveniment important cu o oferta editoriala foarte atractiva pentru toti iubitorii de carte.

Profile Description

Editura Adantis a aparut in lumea editoriala romaneasca din dorința de a aduce iubitorilor de carte titluri noi si captivante care sa-i ajute sa-si descopere adevarata personalitate, cea de dincolo de barierele impuse de societatea actuala, si sa traiasca in armonie, intr-o lume mai buna.

Departe de a fi niste manuale rigide care sa promoveze dezvoltarea personala, cartile disponibile in colectiile Editurii Adantis prezinta publicului inițiat in tainele lecturii autori de succes care imbina in cartile lor psihologia, meditatia, filosofia, cu scopul de a le oferi cititorilor niste instrumente simple si eficiente de cunoastere spirituala.

Editura Adantis propune o perspectiva noua asupra cartii in general, intr-o lume in permanenta schimbare, in care se acorda tot mai putina importanta esentei. Volumele noastre sunt despre oameni si despre problemele lor, despre cautarea si descoperirea sinelui, despre integrarea in societate si descoperirea fericirii adevarate. Va invitam intr-o calatorie ale carei scopuri se vor contura pe parcurs, o calatorie intelectuala in spațiul relaxarii si al emotiilor.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top